Tävlingsgrupper
Riksfyran, regionsexan och regionsjuan 9-10 november 2019
2019-11-10 16:02
En oerhört lyckad tävlingshelg för Nikegymnasterna är nu till ända och vi kan konstatera att vi har fantastiska gymnaster och ledare i föreningen!

Under lördagen tävlade många av våra gymnaster i MT2 och FT1 sin första tävling någonsin och gjorde det med bravur. I regionsjuan gul klass i Norrköping deltog 3 lag och de placerade sig allihop på pallen i klassens mångkamp. Guld till Nikegymnasterna MT2 lag röd, silver till Nikegymnasterna MT2 lag svart och brons till Nikegymnasterna FT1.

I Halmstad pågick samtidigt kvalet i Riksfyran och där placerade sig UT1 på en första plats inför söndagens final efter fina varv på båda redskap och ett fantastiskt fristående med dagens överlägset hösta utförandepoäng.

Under söndagen var det dags för final i Halmstad för UT1 på Riksfyran Dam 13-16 år och där gick de in och försvarade sin förstaplats ifrån kvalet och knep guldet 0,05 poäng före Tyresögymnastiken som kom på andra plats och Höganäs GF som kom på en tredje plats 1,3 poäng efter.

I Norrköping under regionsexan levererade även T2 väldigt stilrena varv och tog hem ett mångkampsguld före Lindesbergs GF och GF Karlstadsgymnasterna som placerade sig på andra respektive tredje plats.

USM i Ystad 2-3/6 20182018-06-18 09:37
Försäljning av Gutz2017-02-24 21:01
Truppcupen 10/10 20152015-10-10 20:39
PM Truppcupen 20152015-10-07 21:40
Vi säljer Newbody!2015-10-01 16:36
Inbjudan Truppcupen2015-09-08 20:29
Vi söker truppledare ! 2015-08-17 12:11
Katrineholmscupen2015-03-09 20:43