Tävlingsgrupper
Katrineholmscupen
2015-03-09 20:43

Trots strålande sol ute så var under söndagen 8 lag ifrån 4 av GF Nikegymnasternas truppgrupper iväg i Katrineholm och tävlade i Katrineholmscupen.

I klassen trollet utsågs enbart 1:a, 2:a, 3:a och resten blev 4:a så TG9 lag 1 och 2 kom på en 4:e placering på både trampett och tumbling i denna klass.

I klass Ängeln på tumbling så placerande sig TG8 lag 2 på en delad 6:e plats med lag Karamell ifrån TG3 på poängen 15,5 och en tiondel efter kom TG8 lag 1 på poängen 15,4. På 14:e plats så hittade bi lag Gummibjörn ifrån TG6. I friståendet så tog Nike medalj då lag Karamell kom på en 3:e plats med poängen 16,350. Sedan så radade Nikelagen upp sig efter dem i resultatlistan med TG8 lag 2 på en 4:e plats, lag Gummibjörn på en 5:e plats och TG8 lag 1 på en 6:e plats. På trampetten så placerade sig lag Karamell på en 6:e plats, TG8 lag 2 på en 13:e, TG8 lag 1 på en 14:e och Gummibjörnar på en 15:e.

I klass fjärilen som var dagens svåraste så blev det medalj till båda lagen i tumbling då TG3 kom på en 1:a plats med poängen 12,6 tätt följda av TG8 på en 2:a plats med poängen 12,4. I friståendet så testade båda lagen sina nya friståenden och TG3 kom på en 4:e plats och TG8 på en 6:e plats. Tyvärr hamnade båda lagen precis utanför pallen i trampett då TG3 kom på en 4:e plats och TG8 på en 5:e plats.

Riktigt bra prestationer av alla gymnaster, ledare och domare denna dag!