SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årets Nikepersonligheter 2023
2024-05-22 18:46

Årets Nikepersonligheter 2023

GF Nikegymnasterna

Vi vill ta detta tillfälle i akt att tacka två ledare för deras otroliga engagemang och dedikation till vår gymnastikförening, under alla dessa år. Sedan ni började har ni inte bara visat er talang och passion för gymnastiken, utan har även gått den extra milen genom att bli ledare och ta på er det stora ansvaret att utveckla och inspirera våra gymnaster.

 

Er drivkraft och glädje sprider sig inte bara till barnen och trupperna som ni handleder, utan hela föreningen har gynnats av er närvaro och ledarskap. Ni är förebilder och inspirationskällor för oss alla, och vi är oerhört tacksamma för allt ni gör för Nike.

 

Tack för att ni ständigt strävar efter att göra vårt föreningsliv bättre och för att ni är med och skapar minnen och upplevelser som våra gymnaster kommer att bära med sig för resten av sina liv. Ni är ovärderliga ledare i Nike-familjen och vi uppskattar er mer än ord kan uttrycka därför utnämns

 

Lina Westberg & Tova Winnerfeldt,

till årets Nikepersonligheter 2023

 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners