SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Avtackning av Anja Jakobsson
2021-04-23 08:14

Varje år kommer och lämnar ledare föreningen och tyvärr har vi inte möjlighet att uppmärksamma alla under årsmötet. Under 2020 lämnade dock två ledare som under många år varit verksamma i Nikegymnasterna och engagerat sig i föreningens helhet. Under årsmötet förra veckan riktades därför ett stort tack till Anja Jakobsson och Jazz Westerberg.

 

Nedan följer avtackningstalet till Anja Jakobsson som hölls av Christer Goldring:

 

"Anja är en ikon inom Nikegymnasterna och hon har funnits med i föreningen sedan den startade 1994. Hon var även aktiv ledare innan i LGS och det var då jag och Anja träffades för första gången i och med att vi startade en pojkgrupp tillsammans i S:t Larsskolan i början av 90-talet.

 

Anja har betytt oerhört mycket för föreningen på alla sätt man kan tänka sig.

 

Hon har varit en mycket uppskattad ledare under alla år och framför allt för alla AG-gymnaster hon har fostrat  och utvecklat till duktiga gymnaster.

 

Hon har varit anställd som föreningskonsulent under många år där hon gjorde ett fantastiskt jobb ihop med Benette.

 

Hon har utvecklat och satt ihop ledarutbildningar och även agerat utbildare ett oräkneligt antal gånger för föreningens ledare vilket borgat för den höga kvalitet vi har på våra ledare idag.

 

Sedan är Anja som person mycket engagerad i allt hon gör, hon har en förmåga att få med sig människor och skapar förtroende och tillit och med sitt skarpsinne och driv får saker att hända.

 

Anja är även en mycket älskvärd person med en stor portion humor och alltid nära till skratt och en positiv kommentar.

 

Vi kommer sakna Anja oerhört mycket och det är ett stort kompetenstapp för föreningen som det kommer ta lång tid att fylla. Vi kan dock glädja oss åt att hon lovat att komma och hålla lite utbildningar hos oss så det ser vi fram emot!

 

Stort tack för all din tid och allt det engagemang du har lagt ner på Nikegymnasterna och vi önskar dig ett fortsatt underbart liv vad än du tänker hitta på."

 

Anja kommer, liksom Jazz, att tackas av personligen inom snar framtid vid ett lite roligare tillfälle än ett digitalt årsmöte :) Avtackningen av Jazz kommer i en egen artikel innan veckans slut. 

 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners