Save the date: Årsmöte 14/3 18:00 i T1-hallen
Kontakta oss

Vi är enklast att nå via mejl och svarar vanligen inom en arbetsdag. Om ärendet är akut går det bra att sms:a till våra mobilnummer lite längre ner så återkopplar vi så snart vi har möjlighet.

Allmänna ärenden mejlas till kanslimejlen: kansliet@nikegymnasterna.com

Telefonnummer kansliet: 013-274001

Kansliet

Ekonomiansvarig Föreningskonsulent
Emmy Karlsson

Telefon: 076-0124001
Träffas säkrast kvällstid

Mejla eller skicka ett sms till oss innan ert besök för att säkerställa att vi är på plats.

Eftersom vi arbetar på oregelbundna tider på kansliet, når ni oss lättast via mejl.

Alla mejl hanteras och besvaras så fort det finns tillfälle!

Observera att vi inte kan garantera att vi är tillgängliga alla dagar/tider nedan. Lägg ett mejl innan för att stämma möte om du vill säkerställa att vi har tid.

Hitta till kansliet i T1-hallen

Ladda ner medlemsappen!