Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Träningsgrupper
Anmälningsförfarandet inför HT-20

Anmälningsförfarandet inför HT-20 kommer att se ut såhär:


  • 1/6 - 14/6: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att återanmäla till samma grupp, alternativt till naturlig uppflyttningsgrupp, genom en anmälningslänk som kommer skickas till registrerad mailadress, får du ej denna så kolla skräpposten och om den inte finns där återkom till oss på kansliet@nikegymnasterna.com 
  • 15/6 - 9/8: Du kan byta träningsgrupp genom att gå in och titta om det finns en plats, samt boka plats i önskad grupp här (länken funkar först att boka in sig från den 15/6 kl. 08:00). Det går även bra att mejla oss på kansliet om byte av grupp under denna period om du redan har gjort en anmälan. 
  • 10/8 - 30/8 Nya medlemmar har möjlighet att boka in sig i våra grupper via denna bokningslänk (länken kommer funka att boka genom först från och med den 10/8 för nya medlemmar!). 
Terminens tider

Höstterminen 2020 startar v.36 och avslutas v.50. Alla grupper har uppehåll v. 44 för höstlov och v. 49 för jubileumsuppvisning.

Undantag: Lördagsgrupperna i T1-hallen har terminsstart v. 37 och avslutas v. 49. De har uppehåll v. 44 för höstlov men tränar på som vanligt v. 49.


Under röda dagar och skollov bedrivs ingen ordinarie träning för föreningens grupper. Ev ändringar för avsluts- och uppehålls-datum informeras till berörda gymnaster av respektive ledare.


Höstterminen 2020AVSLUTUPPEHÅLL
v.36 - Måndagen den 31/8 v.50 v. 44, 49
v.36 - Tisdagen den 1/9 v.50 v. 44, 49
v.36  - Onsdagen den 2/9 v.50 v. 44, 49
v.36  - Torsdagen den 3/9 v.50 v. 44, 49
v.36 - Fredagen den 4/9 v.50 v. 44, 49

v.37 - Lördagen den 12/9 (obs, ej uppehåll v. 49) (Fam1 börjar  v. 36)

v.36  - Söndagen den 6/9

 v.50

 v.50

 v. 44

 v. 44, 49


Undantag:
Harvestadsskolans och Ekängsskolans grupper har inte uppehåll under juluppvisningsveckan och avslutar istället sin termin v. 49.
Ångerrätt
  • Till och med sista dagen innan terminsstart återbetalas hela beloppet vid meddelande om ångrad plats via mejl innan terminen drar igång.
  • Till och med gymnastens första träningstillfälle (oberoende när på terminen detta sker) återbetalas hela beloppet utom 200:- om gymnast eller målsman meddelat detta via mejl direkt efter första träningstillfället. Har gymnastens faktura ännu inte hunnit betalas justeras istället beloppet till 200:- plus administrativ avgift på 19:-.
  • Från och med gymnastens andra träningstillfälle återbetalas inget om inte särskilda omständigheter föreligger. Beslut tas då i det enskilda fallet. Vid avhopp på grund av skada eller sjukdom skall läkarintyg uppvisas för att återbetalning ska ske.
Avgifter

Betalningsaviseringen kommer bestå av flera avgifter. Om du undrar vad avgifterna avser kan du läsa mer nedan.


Medlemskap 

Medlemskapet i föreningen är obligatoriskt för samtliga som tränar i föreningen. Medlemskapet betalas varje år på vårterminens faktura eller vid nystart i föreningen. Medlemskapet kostar 340 kr/kalenderår. 


Träningslicens 

Träningslicensen är en träningsförsäkring som är obligatorisk för den som tränar i föreningen från 6 år och uppåt. Licensen betalas varje år på höstterminens faktura eller vid nystart i föreningen. Licensen kostar 180kr/licensår (1 oktober - 30 september). Skulle du behöva nyttja försäkringen hittas skadeanmälningsblankett här och vi önskar även få in en kopia till oss på kansliet.


Träningsavgift 

Vi arbetar för att hålla nere träningskostnaden i framförallt våra träningsgrupper så att så många som möjligt ska kunna ta del av rörelseglädjen gymnastiken bidrar med. 


Första träningstimmen kostar 650:-, därefter 200:- per efterföljande timme. I träningsgrupperna blir alltså träningsavgiften enligt nedan:


45-60 min: 650:-

70-80 min: 700:-

90 min: 750:-

120 min: 850:-

180 min: 1050:- 


Träningsavgiften betalas för varje termin. Tränar du i fler än en grupp betalar du ordinarie träningsavgift för båda grupperna. 


T1-hallsfonden

För varje grupp som en gymnast tränar i T1-hallen tillkommer en avgift på 200:-. Denna avgift går direkt till T1-hallsfonden som är underhållskontot för hallen. Avgiften betalas varje termin.


Administrationsavgift

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. Samtidigt får du som medlem tillgång till vår medlemsapp där du kan hitta all information om ditt barns träning.


Appen hämtas här: 

Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243
Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

Övrig information till gymnaster i träningsgrupper

Träning 

Det är viktigt att alla kommer i tid så vi kommer igång med uppvärmningen samtidigt då det är mycket viktigt att alla är ordentligt varma och mjuka innan vi kör igång träningen. Syftet med uppvärmningen är att förebygga skador och göra gymnasten redo för de fysiska prestationer som krävs under en träning. 


Klädsel 
Åtsittande kläder (helst utan dragkedjor då detta skadar redskapen), uppsatt hår och inga smycken. Vi tränar barfota. 


Uppträdande och etik 

Alla är välkomna och vi tar hänsyn till varandras förutsättningar. Gymnaster, föräldrar och ledare visar alla ömsesidig hänsyn och vi lyssnar upp på våra ledare så att vi inte stör träningens gång. 


Städning i T1-hallen 

För de breddgrupper som tränar 120 min i T1-hallen tillkommer 1-2 städningar av hallen per termin. Gymnasterna och föräldrarna städar då hallen under ordinarie träningstid. Städtillfället står med i välkomstbrevet och är inlagt i kalendern. 


Mitt barn är sjukt. Vem ska jag sjukanmäla till?

Sjukanmälan görs via telefon, SMS eller mail till huvudledaren för gruppen. Ett par veckor innan terminsstart skickar kansliet ut välkomstmejl med huvudansvariga ledares kontaktuppgifter och lite annan information som gäller för gruppen. Det hittas även här


Kan jag som förälder sitta med i gymnastiksalen?

Under träningstiden får endast aktiva ledare och aktiva gymnaster befinna sig i träningshallen. Ev föräldrar som önskar befinna sig i träningshallen under träningstid ska vara ombytta och agera som aktiva hjälpledare och på så sätt stötta och vara behjälpliga för samtliga aktiva gymnaster, detta skall dock alltid förankras med kansliet och ledare i gruppen. Vi har märkt att barnen lär sig mycket mer och har större behållning av att få vara på gymnastiken själva, även de minsta barnen. De kan fokusera på träningen på ett helt annat sätt och öva på den sociala biten i en grupp där de andra deltagarna är i deras egen ålder. I vissa fall bestämmer ledaren att föräldrarna kan komma in igen sista minuterna för att se vad barnen gjort under passet, andra ledare väljer att bjuda in till en liten uppvisning i slutet av terminen istället. Då har barnen fått arbeta själva och får glädjen av att visa för sina föräldrar hur duktiga de blivit.


Gruppen jag är intresserad av är fullbokad. Kan jag stå i kö om någon hoppar av?

Vi rekommenderar starkt att anmäla sig till en grupp med lediga platser, eftersom vi har få avhopp. Via bokningslänken finns det dock även en prenumerationsmöjlighet på fullbokade grupper. Du går då in på önskad grupp, när du möts av att gruppen är fullbokad skrollar du ner och trycker på knappen "prenumerera". Du som valt att prenumerera på en grupp kommer få ett mejl om det blir ett avhopp. Det är då först till kvarn som gäller.

 
Sponsorer