SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träningsgrupper
Anmälningsförfarandet inför VT-24

Anmälningsförfarandet inför VT-24 kommer att se ut såhär:

 

Datum för bokning i träningsgrupper:
 • 20/11: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att boka plats i samma träningsgrupp alternativt att byta grupp till nästa åldersnivå i samma träningslokal, till och med den 29/11.
 • 30/11: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att byta grupp till och med den 10/12.
 • 11/12: Bokningen öppnar för nya medlemmarDu hittar information om träningsgrupper här.

Datum för bokning i tävlingsgrupper, tävlingsförberedande grupper samt prova på-grupper:

 • Runt februari månad kommer ni få en betalningsavisering via mejl. Ni väljer då om ni önskar behålla platsen eller ej. 

Instruktioner för att boka i träningsgrupper:

 1. Gå in på bokningslänken: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}
 2. Logga in med mejladress
 3. Gå in i grupptyp (ex. flickgymnastik)
 4. Välj grupp
 5. Följ instruktionerna för att boka

 

Har du frågor?
Skicka ett mejl till kansliet@nikegymnasterna.com så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Hoppas vi ser er i hallarna även till höstterminen!

 

 

Terminens tider

Under röda dagar och skollov bedrivs ingen ordinarie träning för föreningens grupper. Ev ändringar för avsluts- och uppehålls-datum informeras till berörda gymnaster av respektive ledare. Ursprungsplanen är enligt följande:

 

 START Höstterminen 2023 för träningsgrupper  AVSLUT UPPEHÅLL 
 v. 35 Måndagen den 28/8  v. 49  v. 44
 v. 35 Tisdagen den 29/8  v. 49  v. 44
 v. 35 Onsdagen den 30/8  v. 49  v. 44
 v. 35 Torsdagen den 31/8  v. 49  v. 44
 v. 35 Fredagen den 1/9  v. 49  v. 44
 v. 35 Lördagen den 2/9  v. 49  v. 44
 v. 35 Söndagen den 3/9  v. 49  v. 44
 
 START Vårterminen 2024 för träningsgrupper  AVSLUT UPPEHÅLL 
 v. 2 Måndagen den 8/1  v. 17  v. 8, 14
 v. 2 Tisdagen den 9/1  v. 17  v. 8, 14
 v. 2 Onsdagen den 10/1  v. 17  v. 8, 14
 v. 2 Torsdagen den 11/1  v. 17  v. 8, 14
 v. 2 Fredagen den 12/1  v. 18  v. 8, 13, 14
 v. 2 Lördagen den 13/1  v. 18  v. 8, 13, 14
 v. 2 Söndagen den 14/1  v. 18  v. 8, 13, 14
Ångerrätt
 • Till och med sista dagen innan terminsstart återbetalas hela beloppet vid meddelande om ångrad plats via mejl innan terminen drar igång.
 • Till och med gymnastens första träningstillfälle (oberoende när på terminen detta sker) återbetalas hela beloppet utom 200:- om gymnast eller målsman meddelat detta via mejl direkt efter första träningstillfället. Har gymnastens faktura ännu inte hunnit betalas justeras istället beloppet till 200:- plus administrativ avgift.
 • Från och med gymnastens andra träningstillfälle återbetalas inget om inte särskilda omständigheter föreligger. Beslut tas då i det enskilda fallet. Vid avhopp på grund av skada eller sjukdom skall läkarintyg uppvisas för att återbetalning ska ske.
Avgifter

Betalningsaviseringen kommer bestå av flera avgifter. Om du undrar vad avgifterna avser kan du läsa mer nedan.

 

Medlemskap 

Medlemskapet i föreningen är obligatoriskt för samtliga som tränar i föreningen. Medlemskapet betalas varje år på vårterminens faktura eller vid nystart i föreningen. Medlemskapet kostar 100 kr/kalenderår. 

 

Träningslicens 

Träningslicensen är en träningsförsäkring som är obligatorisk för den som tränar i föreningen från 6 år och uppåt. Licensen betalas varje år på höstterminens faktura eller vid nystart i föreningen. Licensen kostar 180kr/licensår (1 oktober - 30 september). Skulle du behöva nyttja försäkringen hittas skadeanmälningsblankett här och vi önskar även få in en kopia till oss på kansliet.

 

Träningsavgift 

Vi arbetar för att hålla nere träningskostnaden i framförallt våra träningsgrupper så att så många som möjligt ska kunna ta del av rörelseglädjen gymnastiken bidrar med. 

 

Första träningstimmen kostar 950:-, därefter 200:- per efterföljande timme. I träningsgrupperna blir alltså träningsavgiften enligt nedan:

 

45-60 min: 950:-

70-80 min: 1000:-

90 min: 1050:-

120 min: 1150:-

180 min: 1350:- 

 

Träningsavgiften betalas för varje termin. Tränar du i fler än en grupp betalar du ordinarie träningsavgift för båda grupperna. 

 

T1-hallsfonden

För varje grupp som en gymnast tränar i T1-hallen tillkommer en avgift på 200:-. Denna avgift går direkt till T1-hallsfonden som är underhållskontot för hallen. Avgiften betalas varje termin.

 

Administrationsavgift

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. Samtidigt får du som medlem tillgång till vår medlemsapp där du kan hitta all information om ditt barns träning.

 

Appen hämtas här: 

Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243
Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

Övrig information till gymnaster i träningsgrupper

Träning 

Det är viktigt att alla kommer i tid så vi kommer igång med uppvärmningen samtidigt då det är mycket viktigt att alla är ordentligt varma och mjuka innan vi kör igång träningen. Syftet med uppvärmningen är att förebygga skador och göra gymnasten redo för de fysiska prestationer som krävs under en träning. 

 

Klädsel 
Åtsittande kläder (helst utan dragkedjor då detta skadar redskapen), uppsatt hår och inga smycken. Vi tränar barfota. 

 

Uppträdande och etik 

Alla är välkomna och vi tar hänsyn till varandras förutsättningar. Gymnaster, föräldrar och ledare visar alla ömsesidig hänsyn och vi lyssnar upp på våra ledare så att vi inte stör träningens gång. 

 

Städning i T1-hallen 

För de breddgrupper som tränar 90 min eller mer i T1-hallen per vecka tillkommer 1-2 städningar av hallen per termin. Gymnasterna och föräldrarna städar då hallen under ordinarie träningstid. Städtillfället står med i välkomstbrevet och är inlagt i kalendern. 

 

Mitt barn är sjukt. Vem ska jag sjukanmäla till?

Sjukanmälan görs via medlemsappen SportAdmin. Välj aktuell aktivitet och därefter "Ej tillgänglig". Du kan även kan välja att skriva en kommentar som gruppens ledare kan se.

 

Kan jag som förälder sitta med i gymnastiksalen?

Under träningstiden får endast aktiva ledare och aktiva gymnaster befinna sig i träningshallen. Ev föräldrar som önskar befinna sig i träningshallen under träningstid ska vara ombytta och agera som aktiva hjälpledare och på så sätt stötta och vara behjälpliga för samtliga aktiva gymnaster, detta skall dock alltid förankras med kansliet och ledare i gruppen. Vi har märkt att barnen lär sig mycket mer och har större behållning av att få vara på gymnastiken själva, även de minsta barnen. De kan fokusera på träningen på ett helt annat sätt och öva på den sociala biten i en grupp där de andra deltagarna är i deras egen ålder. I vissa fall bestämmer ledaren att föräldrarna kan komma in igen sista minuterna för att se vad barnen gjort under passet, andra ledare väljer att bjuda in till en liten uppvisning i slutet av terminen istället. Då har barnen fått arbeta själva och får glädjen av att visa för sina föräldrar hur duktiga de blivit.

 

Gruppen jag är intresserad av är fullbokad. Kan jag stå i kö om någon hoppar av?

Vi rekommenderar starkt att anmäla sig till en grupp med lediga platser, eftersom vi har få avhopp. Via bokningslänken finns det dock även en prenumerationsmöjlighet på fullbokade grupper. Du går då in på önskad grupp, när du möts av att gruppen är fullbokad skrollar du ner och trycker på knappen "prenumerera". Du som valt att prenumerera på en grupp kommer få ett mejl om det blir ett avhopp. Det är då först till kvarn som gäller. Prenumerationen gäller endast aktuell termin och försvinner sen.

 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners