SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information till funktionärer
Juluppvisningen kräver att vi är många som hjälps åt för att det ska bli så bra som möjligt. Under uppvisningsdagen kommer gymnaster och ledare att ha fullt upp och därmed är det en nödvändighet att även en hel del föräldrar ställer upp för att uppvisningarna ska gå i hamn. Vi är tacksam för all hjälp vi kan få så det går bra om även äldre syskon hjälper till. 
 
Administrationsansvariga ledare för tävlingsgrupper/förberedande tävlingsgrupper inkommer med vilken förälder som tar vilket pass. Fördelningen av funktionärspassen sker enligt följande schema:
 
Tidiga uppvisningar
Samling funktionärer tidiga uppvisningar: kl. 16:15.
Måndag: FT2
Tisdag: FT1
Onsdag: T1
Torsdag: MT1
 
Sena uppvisningar
Samling funktionärer sena uppvisningar: kl. 18:15.
Måndag: UT2
Tisdag: MT2
Onsdag: RG
Torsdag: UT2
 
Varje pass ska bemannas med 7 föräldrar från ansvarig grupp (det gäller kiosk/entré). Har du möjlighet att ställa upp anmäler du detta till ditt barns huvudansvariga ledare.
 
AG-grupperna har v. 48 städningen söndagskvällen av hallen och ställer då även iordning hallen inför uppvisningen. AG-grupperna har även till uppgift att se över hallen mellan var uppvisning och plocka upp skräp.
 
Sjukvårdare
Till varje uppvisning behöver det finnas sjukvårdare på plats. Anmäl dig via mejl till kansliet@nikegymnasterna.com om du har möjlighet att ställa upp. Som sjukvårdare erbjuds du första parkett! :)
 
Det brukar vara tävlingsgrupperna som drar tyngsta lasset som funktionärer men om någon förälder i träningsgrupperna gärna hjälper till går det så bra så att höra av sig till kansliet :)
 
Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kansliet@nikegymnasterna.com.
 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners