SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årets Nikepersonlighet
Nedan presenteras de personer som har fått utmärkelsen Årets Nikepersonlighet. Samtliga har fått utmärkelsen för att de på ett eller annat sätt har utmärkt sig genom excellent arbete och en fantastisk entusiasm för föreningen och dess medlemmar. Utan dessa eldsjälar skulle föreningen inte kunnat utvecklas till det den är idag och arbetet är självklart i en ständig process.


Stort tack till er alla för ett fantastiskt och makalöst arbete! 

Årets Nikepersonlighet 2022

GF Nikegymnasterna 

 

Årets Nikepersonlighet 2022 går till en ledare som under flera år haft ett mycket starkt engagemang i Nikegymnasterna.

 

Under dessa år har hon engagerat sig i flera av föreningens discipliner och inte minst i föreningens uppvisningar där hon 2019 tog med oss på en fantastisk och välkoreograferad resa.

Den rytmiska gymnastiken är hennes ögonsten och under åren som gått har hon drivit på utvecklingen av disciplinens förutsättningar för bättre anpassad hall och redskap. Detta tillsammans med hennes mycket goda ledaregenskaper, samt höga kunskaps- och färdighetsnivå, har gett föreningens verksamhet i rytmisk gymnastik möjlighet till att expandera och utvecklas i rask takt.

 

Därutöver är hon välrepresenterad för den rytmiska gymnastiken även utanför föreningens gränser. Dels som domare ända upp till internationell nivå, dels som utbildare. Dessutom anlitas hon ofta av andra föreningar runtom i Sverige både för sin kunskap och för sitt trevliga bemötande och härliga personlighet.

 

Hennes starka engagemang, kreativitet och karisma är en stor inspirationskälla för föreningens gymnaster och ledare. En gymnastikens glädjespridare som ser alla i hallen och är en mycket uppskattad ledarkollega.

 

För hennes stora engagemang och förmåga att få alla gymnaster och ledarkollegor att växa utnämns

 

Vendela Larsson

till årets Nikepersonlighet 2022

Årets Nikepersonlighet 2021

GF Nikegymnasterna 

 

De sista två åren har föreningens verksamhet påverkats kraftigt av rådande pandemi. Tävlingar har ställts in, träningstider begränsats och de stränga restriktionerna har försvårat planering och genomförande av träningar. Till följd har gymnasternas motivation påverkats och föreningen har tappat medlemmar.

Årets Nikepersonlighet går till två ledare som under denna prövande tid haft ett orubbligt engagemang för gymnastiken. Trots motgångarna har de ständigt sökt bättre förutsättningar för sina gymnaster för att upprätthålla deras motivation och glädje till gymnastiken.

Från att de själva gick med i föreningen för över 20 år sedan har de bidragit med ett stort engagemang och en enorm mängd timmar i hallen. De har gått från att själva vara gymnaster till att axla ett stort ansvar av att leda flera grupper framåt och bidragit starkt till föreningens framgång. Båda har även under en längre tid verkat för utvecklingen av föreningens truppverksamhet.

För deras ovärderliga engagemang i sina gymnasters träning och utveckling utnämns:

Lina Andersson och Sara Andersson
till årets Nikepersonligheter 2021

Årets Nikepersonlighet 2020

GF Nikegymnasterna 

 

Hanna har varit aktiv som truppgymnast i föreningen sen 2015 och började som ledare i träningsgrupper under 2017. Sen dess har hon varit en av föreningens mest engagerade ledare med träningsgrupper på 4-12 år i Vidingsjöskolan och Änggårdsskolan. Hon har under ett par år pushat frågan om träning för barn med intellektuella funktionsnedsättningar och till vårterminen -20 kunde vi äntligen tack vare Hannas driv starta upp en Alla kan gympa-grupp. Sen våren 2020 är hon även ledare i truppgruppen MT2.

 

Sen 2019 har Hanna även varit aktiv i barn och ungdomskommittén där hon engagerat sig lite extra i föreningens marknadsföringsaktiviteter. I kommittén är hon ansvarstagande och bidrar till gruppens starka samarbete.

 

Hanna har en förmåga att smitta av sin glädje och sitt lugn i gymnastikgrupperna vilket leder till att barnen lyssnar bra och träningarna blir effektiva och gymnastikrika. Vid gruppbesök har de grupper hon haft huvudansvar över alltid visat på väldigt god kvalité.

 

Hanna är utöver en mycket duktig ledare även engagerad i föreningen i stort och har hjärta för föreningens hela verksamhet – vilket ju är vad Nikepersonligheten handlar om; att se och verka för hela föreningen.

 

Stort grattis årets Nikepersonlighet 2020

Hanna Heilig

Årets Nikepersonlighet 2019 

GF Nikegymnasterna 

 

De sista tio åren har föreningens medlemsantal mer än dubblerats. Verksamheten har under dessa år förgrenats till fler discipliner och var gren i föreningsträdet har växt sig större och blivit alltmer självständig. För föreningens fortsatta utveckling är en stark och sammanhållande stam en fundamental förutsättning. 


Föreningskänslan och gemenskapen kommer alltid vara utmanande att hålla ihop desto vidare trädets grenar blir. Engagemang som driver föreningen framåt är av stor vikt men allra viktigast är därför det engagemang som stärker och står upp för föreningens alla grenar. 


Årets Nikepersonlighet går till en ledare som är en stark förebild för föreningens samlade verksamhet. Hon engagerar sig i flera av föreningens grenar och verkar ständigt för ökad gemenskap. 


Därutöver tar hon ansvar för sina gymnasters och ledarkollegors välmående och inte minst sin egen utveckling som ledare. Framförallt ser hon alla, oavsett vem eller vad det handlar om uppfattar hon alltid alla individers mående och har modet att agera när det krävs. 

 

För hennes stora engagemang och förmåga att ständigt stärka föreningens sammanhållning utnämns  

Ebba Brånby  

till årets Nikepersonlighet 2019. 

Årets Nikepersonlighet 2018

GF Nikegymnasterna 

 

Jazz Westerberg

 

Jazz är en mycket lojal ledare i föreningen som alltid bidrar med en mycket positiv inställning och ett starkt engagemang i hennes åtaganden i föreningen. Hon är kunnig inom gymnastiken, driver ett aktivt ledarskap och har en inspirerande inställning mot gymnasterna.

 

Vid tuffare perioder har Jazz visat att hon trots detta tagit ansvar för sina åtaganden och löst situationer som uppkommit. Hon har även hållit en mogen kommunikation mot föreningen, både internt och utåt mot gymnaster och föräldrar. 

 

Jazz som är ledare i vår äldsta truppgrupp har även visat engagemang i föreningens breddgrupper. Under sista året har hon även återupptagit sitt ledareengagemang i breddgrupper och hon är inte sällan sedd under föreningens läger. 

 

Det är inte endast som ledare som Jazz engagerar sig i föreningen. Efter ett långvarigt engagemang i föreningens Barn- och ingdomskommitté tog hon i år över ordförandeskapet i kommittén. Därutöver är hon även en ständig klippa att lita på i samband med de årliga juluppvisningarna. 

 

Jazz är mycket uppskattad av gymnaster, föräldrar och ledarkollegor. Det är med stor glädje vi utnämner henne till årets Nikepersonlighet 2018. 

Årets Nikepersonlighet 2017

GF Nikegymnasterna
~

 

Daniel Mannerskog

Ödmjuk, omtänksam, kunnig och inspirerande är endast några få
av de högt värderade ledaregenskaper som Daniel besitter.
Daniel är alltid närvarande, tar ansvar för sin uppgift som ledare
och är mån om sina gymnasters utveckling. Det finns ett mycket passande ord för att beskriva Daniel som ledare: föredöme.

Daniel har inte bara varit en föredömlig ledare utan även varit oerhört lojal mot föreningen. Han har alltid ställt upp när det behövts och satt ledarkollegor och föreningen i första hand.
Genom sitt ordförandeskap i Barn och Ungdomskommittén har
han inspirerat och lyft upp andra ledare till att själva våga ta
plats och göra skillnad i föreningen.

Föreningens juluppvisningar kräver alltid att någon engagerar sig lite mer för att de ska gå att genomföra. Daniel har under juluppvisningsveckorna ställt upp och varit denna någon utan att yttra ett ord om att det tagit mycket tid från både skolarbete och fritid. Under juluppvisningen 2017 var han en klippa som vi inte klarat oss utan.

Daniel har varit och är mycket uppskattad av gymnaster, föräldrar och ledarkollegor. Det är med stor glädje vi utnämner honom till årets Nikepersonlighet 2017.

Ett stort tack för din tid i GF Nikegymnasterna!
T1-hallens portar står alltid öppna för dig.

Lista Årets Nikepersonlighet 1998-2022

2022: Vendela Larsson

2021: Lina och Sara Andersson

2020: Hanna Heilig

2019: Ebba Brånby

2018: Jazz Westerberg 

2017: Daniel Mannerskog 

2016: Emmy Karlsson 

2015: Jenny Sjöberg 

2014: Karin Schröder 

2013: Ann-Margret Trobäck  

2012: Oskar Nylund 

2011: Anna Asratian 

2010: Christer Goldring 

2009: Kent Jönsson 

2008: Mats Hammar 

2007: Kent Jönsson 

2006: Hanna Fridström 

2005: Magnus Svensson 

2003: Karolina Starkenberg 

2002: Ann-Magret Trobäck 

2001: Josefin Linebäck 

2000: Sara Ring och Sara Dettervik 

1999: Andrea Nilsson 

1998: Anja Jakobsson 

 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners