Träningsgrupper

Börja träna hos oss HT 2020?

Från och med den 10/8 - 30/8 kommer nya medlemmar ha möjlighet att boka in sig i mån av plats i våra träningsgrupper till HT-20

Observera att länken inte kommer gå att boka genom förrän den 10/8 2020.

Läs under medlemsinformation träningsgrupper för mer information om våra träningsgrupper.
Gruppen är fullbokad, går det att köa?
Vi har dessvärre inget kösystem.

Däremot går det bra att prenumerera på fullbokade grupper. När du prenumererar på en grupp kommer du få ett automatiserat mejl om det blir en plats ledig i gruppen, det är då först till kvarn som gäller på den platsen.

För att prenumerera på en grupp gör du i princip samma sak som du gör när du bokar in dig i en grupp via bokningslänken. När du letat upp rätt grupp och möts av att den är fullbokad så skrollar du bara ner lite tills du hittar en orange knapp som det står prenumerera på och följer därefter anvisningarna.
Ångerrätt
  • Till och med sista dagen innan terminsstart återbetalas hela beloppet vid meddelande om ångrad plats via mejl innan terminen drar igång.
  • Till och med gymnastens första träningstillfälle (oberoende när på terminen detta sker) återbetalas hela beloppet utom 200:- om gymnast eller målsman meddelat detta via mejl direkt efter första träningstillfället. Har gymnastens faktura ännu inte hunnit betalas justeras istället beloppet till 200:- plus administrativ avgift på 19:-.
  • Från och med gymnastens andra träningstillfälle återbetalas inget om inte särskilda omständigheter föreligger. Beslut tas då i det enskilda fallet. Vid avhopp på grund av skada eller sjukdom skall läkarintyg uppvisas för att återbetalning ska ske.