SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information tävlingsgrupper
Krav på tävlingsföräldern

I de lägre åldrarna kan inte gymnasterna själva hållas ansvariga för att allting fungerar utan ni föräldrar är mycket viktiga. 

 

Det krävs att du som förälder stöttar, peppar och hjälper till att motivera gymnasten. Som förälder behöver du stötta gymnasten med allt praktiskt som rör träningar och tävlingar, vilket t ex kan vara skjuts/transport till och från träningar och tävlingar, se till att mellis intas innan träning, att vattenflaska och hårsnoddar är med till träningarna, att gymnasten har rätt träningskläder osv. 

 

Det är viktigt att skapa förutsättningar för att gymnasten ska kunna delta på så många träningar som möjligt varje vecka. 

 

Innan ni anmäler barnet till en tävlingsgrupp behöver du som förälder vara insatt i att det kommer krävas följande insatser av dig som förälder: 

  • 1-4 städningar i T1-hallen/termin (gäller de som tränar i T1-hallen). Gymnasterna och föräldrarna till gymnasterna kommer och städar hallen under vår ordinarie träningstid. Du kommer till städschemat här: https://gfnikegymnasterna.sportadmin.se/sida/?ID=16834
  • 2 årliga storstädningar per år (brukar ligga trettonhelgen och i samband med terminsstart  och gäller de som tränar i T1-hallen). Utebliven närvaro från denna städning debiteras med 300:- 
  • Insats vid den årliga juluppvisningen. Det kan till exempel handla om att bemanna insläpp eller kiosk, städning osv. 
  • Andra enklare insatser kan förekomma. 

GF Nikegymnasterna avser att du som förälder till en tävlingsgymnast visar en sportslig attityd mot andra gymnaster och ledare såväl på träning som under tävling. 

 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners