Save the date: Årsmöte 20/3 18:00 i T1-hallen.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träningsgrupper
Bli hjälpförälder

Ledarrollen innebär att man har ett ansvar mot föreningens, föräldrarnas och gymnasternas förväntningar och krav när man planerar och genomför en träning för att föreningen och gymnasterna ska kunna utvecklas.

 

Som hjälpförälder förväntas du:

  • Aktivt delta i träningen vid minst 80 % av tillfällena.
  • Stötta ledaren vid exempelvis samling, redskapsframplockning, samt framförallt när ledaren är låst i en annan situation.
  • Vara ett extra stöd för barnen när det behövs.
  • Hjälpa alla barn lika mycket.

 

Som tack för hjälpen får du 400:- rabatt på ditt barns träningsavgift samt blir erbjuden en T-shirt med föreningens logga. Observera att om kravet på 80 % närvaro ej uppfylls så kommer barnets träningsavgift att faktureras i efterhand.

 

Vi erbjuder dig som hjälpförälder att gå föreningens interna ledarutbildning som är en grundläggande utbildning under 2 dagar i gymnastikens grunder och ett positivt ledarskap. Väljer du sen att utbilda dig vidare så ställer du dig positiv till vidare ledarskap inom föreningen.

 

Vi begär registerutdrag från alla våra ledare och hjälpföräldrar i föreningen. Var vänlig gå in på länken nedan för att beställa ditt registerutdrag. Tänk på att handläggningstiden är omkring 2 veckor. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-annan-verksamhet/

 

Observera att alla som är med i hallen under träningen skall vara träningsklädda.

På föreningens ledarsida kan du hitta mer nyttig information:  https://gfnikegymnasterna.sportadmin.se/start/?ID=273503

 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners