Boka boende

Som deltagande förening behöver du i god tid se över logibehovet för SM 2022. Hotellboende finns reserverat på Scandic City som erbjuder bra boende nära tävlingsarenan SAAB Arena under aktuella datum för samtliga gymnaster + tränare/ledare. Begränsat antal flerbäddsrum finns, först till kvarn. Du bokar via https://www.scandichotels.se/ eller 013-4953090 och uppge BNIK260622’ som referens på din bokning senast den 24 april

Observera att de förbokade rummen endast är för ackrediterade deltagare. En egen bokning för medföljande/supportrar kan givetvis göras på Scandic City i mån av plats. Om du önskar tips på boende till medföljande supportrar – vänligen maila tavling@nikegymnasterna.com så ska vi försöka bistå med tips på närliggande hotell.

Vägbeskrivning mellan hotellet och arenan

Ladda ner medlemsappen!