SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Artistisk
Flödesschema AG grupper
 
AG Prova på

Denna grupp kompletteras med träningen i ordinarie träningsgrupp för att sedan eventuellt kunna gå vidare och börja träna i en tävlingsgrupp. Det betyder alltså att man inte är given en plats i en AG tävlingsgrupp efter man gått i denna grupp. Gymnasten rekommenderas grupp utefter vad ledarna anser passar gymnasten, utefter gymnastens egna ambition och vilja samt utefter de platser som finns tillgängliga. 

 

Gymnaster som börjar i prova på-gruppen rekommenderas från ledare och är max 8 år. Har barnet uttryckt önskemål om att satsa på artistisk gymnastik går det även bra att som förälder vända sig till kansliet så checkar vi möjligheten att testa i prova på-gruppen. Avgifter för extra träningstimmar finns här.

 

Då platserna i gruppen är begränsad finns vissa krav på att grunderna spikas i en träningsgrupp innan det är aktuellt med att eventuellt testa i gruppen. Därutöver ska gymnasten vilja det lilla extra och vara duktig på att lyssna. Det är även positivt om gymnasten är modig när det kommer till höjder och att vara upp och ner. 

 

Prova på gruppen finns både för Kvinnlig artistisk gymnastik och för Manlig artistisk gymnastik.

 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners