Linköpings största gymnastikförening för barn-, ungdoms- och tävlingsgymnastik

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Boka kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

Bokningsstart till VT-22 - träningsgrupper
2021-11-15 11:10

Anmälningsförfarandet inför VT-22 kommer att se ut såhär:

Här hittar ni ett veckoschema med alla tider

Datum för bokning i träningsgrupper:

• 15/11: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att boka plats i samma träningsgrupp alternativt genomföra naturligt gruppbyte* till och med den 28/11.
  • 29/11: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att byta grupp till och med den 12/12.
  • 13/12: Bokningen öppnar för nya medlemmarDu hittar information om träningsgrupper här.
    * Naturligt gruppbyte = när gymnasten växt ur gruppen och ska boka in sig i gruppen efter i samma lokal (om det finns någon). Vi går efter skolornas åldersindelning, så vid sommaren sker byte till nästa åldersgrupp.

Datum för bokning i tävlingsgrupper, tävlingsförberedande grupper samt prova på-grupper:

• Runt månadsskiftet nov/dec kommer ni få en betalningsavisering via mejl. Ni väljer då om ni önskar behålla platsen eller ej.

Instruktioner för att boka i träningsgrupper:

Observera att ni som är hjälpföräldrar, ledare och själv tränar i föreningen eller har barn som tränar i föreningen bokar som vanligt plats till er/era barn via mejl till kansliet (senast den 28/11).

1. Gå in på bokningslänken: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}
  2. Logga in med mejladress
  3. Gå in i grupptyp (ex. flickgymnastik)
  4. Välj grupp. Vid misslyckande att följa bokningsdatumen ovan kommer det inte funka att boka för dig.
  5. Följ instruktionerna för att boka

Krånglar det? Ta det lugnt och lägg ett mejl till kansliet@nikegymnasterna.com så hjälper vi dig så snart vi har möjlighet.

Nyheter från våra grupper
Rytmisk - Startsida, 21/11 23:20