Information Covid-19 – uppdaterade riktlinjer fr.o.m. november 2020
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Linköpings största gymnastikförening för barn-, ungdoms- och tävlingsgymnastik

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Boka kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

Nyheter

Nytt beslut gällande Covid-19 fr.o.m. 23/11
2020-11-23 11:15
Följande grupper ställs in helt resten av terminen: Vuxengruppen Ä1, Familjegrupperna Fam1 och Fam2 samt Alla kan gympa-gruppen. Vi tycker givetvis att detta är mycket tråkigt och kansliet kommer höra av sig till aktiva i dessa grupper under dagen gällande återbetalning av motsvarande tids träningsavgift.

För er som är födda 2004:a eller tidigare och tränar i en grupp som inte ställts in och valt att följa FHM:s råd och inte har tränat efter den 1/11 och inte avser träna resten av höstterminen så ber vi er att höra av er med mejl till kansliet innan årsskiftet så kommer vi lösa återbetalning av motsvarande del av träningsavgiften även till er.

För samtliga övriga gäller samma riktlinjer som uppdaterades i november och korrigering av träningstider gäller terminen ut. Vi ber er att läsa igenom dessa på nytt då vi märkt att vissa inte uppfattat alla riktlinjer. Läs om nuvarande coronariktlinjer här. Ta det försiktigt och följ riktlinjerna så kommer träningen kunna fortgå för er som det ser ut nu :)

Inför vårterminen
Bokningen inför våren har nu dragit igång för träningsgrupperna och lite längre fram i december kommer tävlingsgrupperna att få sin betalningsavisering via mejl. 
- Gällande vårterminen kommer återbetalning av motsvarande tids träningsavgift att återbetalas i händelse av inställda träningar till följd av covid-19 -
Vi hoppas att detta beslut underlättar för er vid bokning av er plats inför våren. Här hittar du den information som tidigare gått ut gällande bokningen. 
2020-11-16 23:29

Börja träna hos oss VT 2021?

Från och med den 14/12 - 6/1 kommer nya medlemmar ha möjlighet att boka in sig i mån av plats i våra träningsgrupper till VT-21
Observera att länken inte kommer gå att boka genom förrän 07:30 den 14/12 2020.

Läs under medlemsinformation träningsgrupper för mer information om våra träningsgrupper.
Bokning i träningsgrupper inför VT-21:
2020-11-16 08:00
Obs! Tävlingsgruppernas återanmälan sker via betalningsavisering som kommer via mejl längre fram!
Tävlingsgrupperna kan alltså bortse från denna information. (Gäller alla AG-grupper, TG-grupper, RG-grupper och prova på-grupper). 


Datum för bokning i träningsgrupper:
 • 16/11: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att boka plats i samma träningsgrupp till och med den 29/11.

 • 30/11: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att byta grupp till och med den 13/12.

 • 14/12 07:30: Bokningen öppnar för nya medlemmar. Du hittar information om träningsgrupper här.


Instruktioner för att boka i träningsgrupper:

Ni som är hjälpföräldrar bokar som vanligt plats till era barn via mejl till kansliet (senast den 29/12)

 1. Gå in på bokningslänken: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}
 2. Logga in med mejladress
 3. Gå in i grupptyp (ex. flickgymnastik)
 4. Välj grupp. Vid misslyckande att följa bokningsdatumen ovan kommer det inte funka att boka för dig.
 5. Följ instruktionerna för att boka
  Krånglar det? Ta det lugnt och lägg ett mejl till kansliet@nikegymnasterna.com.

 START Vårterminen 2021 för träningsgrupper AVSLUTUPPEHÅLL 
 v. 1 Fredagen den 8/1 v. 16 v. 8, 13, 14
 v. 1 Lördagen den 9/1 v. 16 v. 8, 13, 14
 v. 1 Söndagen den 10/1 v. 16 v. 8, 13, 14
 v. 2 Måndagen den 11/1 v. 16 v. 8, 14
 v. 2 Tisdagen den 12/1 v. 16 v. 8, 14
 v. 2 Onsdagen den 13/1 v. 16 v. 8, 14
 v. 2 Torsdagen den 14/1 v. 16 v. 8, 14

Vi vill passa på att förtydliga att nästa termin så är vår tanke att alla träningsgrupper ska ligga kvar på samma tid och plats. Du hittar ordinarie tider här i veckoschemat. 

Vi får dock se om Coronasituationen tvingar oss med fortsatta korrigerade tider för att undvika trängsel vid gruppbyten men om så blir fallet kommer vi skickas ut information om det inför terminsstart.

Vi hoppas vi ses till våren!

Information Covid-19 – uppdaterade riktlinjer fr.o.m. november 2020
2020-11-02 08:32

Under söndagen den 1/11 tog styrelsen nya beslut gällande fortsatt träning utefter FHM:s nya rekommendationer:


1a. Fortsatt träning i grupperna

Styrelsen beslutar att grupperna Ä1, Alla kan gympa och Familjegymnastik stängs ner fram till och med den 19:e november. Den 23/11 togs beslut om att förlänga avstängningen till och med hela höstterminen.


Övriga grupper kommer kunna fortsätta träna men vi rekommenderar alla som är födda 2004 eller tidigare att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer och att undvika att komma till träningen, dock kommer föreningen inte att porta någon från träning. Läs mer om FHM:s nya rekommendationer här.


b. Positiva fall inom föreningen

Styrelsen beslutar att om en person har blivit testad positivt för covid-19 så ställs träningarna in i 7dagar (tränades onsdagen så är träningarna inställda fram till och med onsdagen veckan därpå) för dennes grupp. Gymnaster som är tränare i andra grupper kommer få avstå träningar till dess att karantänen har avlutats. Beslutet gäller tills annat anges.


c. justering av träningstider

Styrelsen beslutar att träningstider justeras för att undvika överlappningar med grupper och för att skapa utrymme i omklädningsrum och entréer vid gruppbyte. Här kan du se de nya träningstiderna. Beslutet gäller terminen ut.


Observera att om du vet att du varit i nära kontakt med någon som varit eller blivit sjuk i Covid-19 så ska du inte komma till träning under 7 dagar oavsett om ditt testsvar visar negativt.


Har du eller ditt barn testats positivt inom 14 dagar efter att ni varit med på en träning kontaktar du kansliet snarast möjligt på kansliet@nikegymnasterna.com.Därutöver gäller som tidigare nedanstående riktlinjer:


Det är viktigt att alla som är aktiva i GF Nikegymnasterna noga läser igenom följande rekommendationer och regler så att du vet vad som gäller för dig/ditt barn under höstterminen 2020.


Syftet med dessa åtgärder och rekommendationer är att vi ska undvika stora samlingar med gymnaster och föräldrar och därmed förhoppningsvis bidra till minskad smittspridning och kunna fortsätta bedriva träningarna på ett tryggt sätt. Om följande inte följs riskerar vi att behöva stänga ner verksamheten i vissa grupper.


Händer ska alltid tvättas noga med ljummet vatten och tvål, både före och efter träning!!

  

Riktlinjer

Nedanstående är riktlinjer men vi har full förståelse för att det kan finns särskilda anledningar till att göra undantag.

 • Kom ombytt och undvik att duscha i hallen
 • Hämta/Lämna ditt barn utanför hallen, gå inte in som förälder om det inte finns behov
 • Hämta/lämna så tätt inpå träningsstart och -slut som möjligt
 • Namna vattenflaskan
 • Vi ber anhöriga undvika att stanna kvar i hallen under gymnastens träning, framförallt om det redan är många i omklädningsrummet (ute i skolhallarna) eller på läktaren (T1-hallen). Passa på och njut av en promenad i den friska hösten istället :)
 • Håll avstånd och undvik parövningar och personlig kontakt (endast säkerhetspassning är tillåtet)
I T1:hallen: gå in i gymnastikhallen mitt emot tjejernas omklädningsrum, gå ut ur gymnastikhallen mitt emot trappen. Vänta alltid i entrén tills dina ledare ger klartecken om att gå in i gymnastikhallen.

I skolhallarna: ledarna kommer antingen visa er eller skylta upp vilka omklädningsrum de olika grupperna ska gå in i hallen genom. Grupper efter varande kommer nämligen inte använda samma omklädningsrum. Lyssna upp på era ledare vad som gäller i just din hall och fråga om du är osäker. Vänta alltid i omklädningsrummet tills dina ledare ger klartecken om att gå in i gymnastikhallen.

 

Stanna hemma om du uppvisar något sjukdomssymptom!

Ledarna har vårt fulla förtroende att skicka hem de gymnaster som uppvisar sjukdomssymptom.


Om du eller ditt barn blir sjuk följer du Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hur länge du ska stanna hemma innan du återgår till träning.

 

Tack för att du visar hänsyn och gör vad du kan för att följa dessa riktlinjer!

Nyheter från våra grupper
Information träningsgrupper, 13/08 10:52 
Artistisk - Startsida, 15/05 17:45 
 
Samarbetspartners