Save the date: Årsmöte 29/3 18:00 i T1-hallen. OBS: Nytt datum!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen lördagar kl. 18-20. Tänk på att boka i god tid!

Nyheter

Påminnelse! Årsmöte onsdag 29 mars, 18.00
2023-03-20 21:08

Styrelsen vill påminna alla medlemmar om föreningens årsmöte som infaller onsdagen den 29:e mars kl. 18.00 i T1-hallen (Överstegatan 1, 582 12 Linköping)

 

Anmälan till årsmötet hittar du här.

Sista anmälan torsdagen den 24/3, då smörgåstårta beställs då.
 
Med vänliga hälsningar
Styrelsen
Vi behöver Dig!
2023-02-08 19:43

För två veckor sedan skickade styrelsen ut information om att vi söker personer till Underhålls- och Evenemangsgruppen. För att öka engagemanget i föreningen och för att bidra till ökad insyn i verksamheten så startas dessa båda grupper upp. Några har redan anmält sig men vi behöver fler!

Hur mycket du vill engagera dig är helt upp till dig själv. Alla strån till stacken välkomnas!

 

Underhållsgruppen har som mål att jobba med mindre reparationer och underhåll i T1-hallen. Man behöver inte vara hantverkare för att vara med i gruppen även om vi såklart välkomnar proffs:)

Vi söker dig som kan avvara lite tid och hjälpa till att hålla vår gymnastikhall fortsatt funktionell och säker för våra gymnaster.

Vi önskar alltså skapa en grupp som kan ansvara för allt ifrån enklare underhållsarbete, som att spika lister och byta lysrör, till lite mer avancerade arbeten, som att byta elkontakter och laga trasiga redskap.

Tveka inte utan anmäl dig så hjälps vi åt att hålla T1-hallen i ett gott skick.

Har du frågor och vill veta mer eller anmäla ditt intresse är du välkommen att höra av dig till Staffan Hagman eller Anders Jacobsen på styrelsen@nikegymnasterna.com

 

Evenemangsgruppen kommer att hjälpa till vid olika arrangemang som föreningen ordnar. Det kan tex vara inköp till läger och utbildningar, kioskverksamhet och att agera entrèvärd vid uppvisningar. Här finns även möjlighet att driva projekt för nya event som tävlingar, uppvisningar och läger.

Det finns både stort och smått att bidra med och alla är varmt välkomna.

Har du frågor och vill veta mer eller anmäla ditt intresse är du välkommen att höra av dig till Lina Willerö eller Fredrik Follin på styrelsen@nikegymnasterna.com

 

/ Styrelsen, Nikegymnasterna

Tack!
2023-02-03 12:47

Ett stort tack för många härliga år i GF Nikegymnasterna!

 

Vi hoppas att föreningen även i framtiden fortsätter verka för en kvalitativ bred träningsverksamhet som möjliggör en stark tävlingsrepresentation och att ledarna ständigt värderas för sitt underbara engagemang med att sprida gymnastikglädje.

 

Till alla ledare: Ni är helt fantastiska. Det är tack vare er som vi kämpat på uppe på kansliet och bitit ihop under bakslag som pandemier och motsättningar i hallfrågorna. Att få ta del av er utveckling som ledare och som starka personer har varit ett privilegium ♥

 

Nu är det dags för oss att gå vidare med nya äventyr (Ida denna vecka, Emmy är kvar februari ut) och vi tar med oss många fina minnen från föreningen. Ett stort tack till alla härliga Nikepersoner som ställt upp under årens gång och stöttat oss i vårt arbete!

 

Ida och Emmy

Nyheter från våra grupper
 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners