Save the date: Årsmöte 14/3 18:00 i T1-hallen

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen lördagar kl. 18-20. Tänk på att boka i god tid!

Årsmöte tis 14/3 kl. 18:00 i T1-hallen
2023-02-05 10:09
Tack!
2023-02-03 12:47

Ett stort tack för många härliga år i GF Nikegymnasterna!

Vi hoppas att föreningen även i framtiden fortsätter verka för en kvalitativ bred träningsverksamhet som möjliggör en stark tävlingsrepresentation och att ledarna ständigt värderas för sitt underbara engagemang med att sprida gymnastikglädje.

Till alla ledare: Ni är helt fantastiska. Det är tack vare er som vi kämpat på uppe på kansliet och bitit ihop under bakslag som pandemier och motsättningar i hallfrågorna. Att få ta del av er utveckling som ledare och som starka personer har varit ett privilegium ♥

Nu är det dags för oss att gå vidare med nya äventyr (Ida denna vecka, Emmy är kvar februari ut) och vi tar med oss många fina minnen från föreningen. Ett stort tack till alla härliga Nikepersoner som ställt upp under årens gång och stöttat oss i vårt arbete!

Ida och Emmy

Ledarplattform
Julavslutning och Årets Nikepersonlighet 2022
2022-12-16 17:35, Ledarplattform

Vilken uppvisningsvecka det blev! ❤

Som pricken över i avslutades den med en härlig julavslutning för ledarna under fredagskvällen. Ledarna blev då avtackade för den här terminen och vi passade då även på att uppmärksamma några ledare lite extra för deras starka engagemang.

Först tackades Anna Jansson (truppgymnastik) och Maike Bensberg (artistisk gymnastik) med blomma för sitt fina engagemang för sina gymnaster och för deras insatser för sin disciplin. Båda tjejerna ser också och verkar för föreningen i stort och bygger broar över disciplinerna. Ett stort tack för ert stora och varma engagemang för föreningen Anna och Maike!

Det var många fina nomineringar till Årets Nikepersonlighet i år vilket var så härligt att få ta del av. Mycket fint av så många gymnaster, ledare och föräldrar att nominera de som de anser gör något extra för föreningen. I år fick vi med stor glädje dela ut årets Nikepersonlighet till vår Vendela Larsson som tackades med blommor och presentkort utefter följande motivering:

Årets Nikepersonlighet 2022

GF Nikegymnasterna

Årets Nikepersonlighet 2022 går till en ledare som under flera år haft ett mycket starkt engagemang i Nikegymnasterna.Under dessa år har hon engagerat sig i flera av föreningens discipliner och inte minst i föreningens uppvisningar där hon 2019 tog med oss på en fantastisk och välkoreograferad resa.

Den rytmiska gymnastiken är hennes ögonsten och under åren som gått har hon drivit på utvecklingen av disciplinens förutsättningar för bättre anpassad hall och redskap. Detta tillsammans med hennes mycket goda ledaregenskaper, samt höga kunskaps- och färdighetsnivå, har gett föreningens verksamhet i rytmisk gymnastik möjlighet till att expandera och utvecklas i rask takt.

Därutöver är hon välrepresenterad för den rytmiska gymnastiken även utanför föreningens gränser. Dels som domare ända upp till internationell nivå, dels som utbildare. Dessutom anlitas hon ofta av andra föreningar runtom i Sverige både för sin kunskap och för sitt trevliga bemötande och härliga personlighet.

Hennes starka engagemang, kreativitet och karisma är en stor inspirationskälla för föreningens gymnaster och ledare. En gymnastikens glädjespridare som ser alla i hallen och är en mycket uppskattad ledarkollega.

För hennes stora engagemang och förmåga att få alla gymnaster och ledarkollegor att växa utnämns

Vendela Larsson

till årets Nikepersonlighet 2022

Välkommen på juluppvisning!
2022-12-02 09:25

Årets juluppvisning är snart här - Nikegymnasterna med vänner! Ni är alla varmt välkomna till T1-hallen för att fira in julen tillsammans med oss.

Var: T1-hallen
När: Måndag, tisdag, onsdag och torsdag v. 49

Tid: Två uppvisningar per dag kl. 17 och 19

Entrén öppnar: 16:30 och 18:30

Biljetter: Köps på plats via Swish.
Kiosk: Finns, mer info via länk nedan.

Parkering: Det går inte att parkera vid T1-hallen dessa kvällar. Vi rekommenderar Akilles eller Väveriet P-hus.

Navigera dig via följande länk och dess underrubriker för att hitta allmän information om uppvisningen:https://gfnikegymnasterna.sportadmin.se/sida/?ID=274574. Mer information om när din grupp ska delta samt vad ni ska göra kommer du få reda på av din ledare 😊 Frågor om din grupp ställs i första hand till dina ledare.

Årets Nikepersonlighet 2022
Vi vill nu även uppmuntra er alla att nominera en person som ni anser gör det där extra för föreningen! Följ länken för mer info och nomineringsformulär: https://gfnikegymnasterna.sportadmin.se/sida/?ID=405381 Observera att sista nomineringsdag är den 4 december.

Dräktförsäljning under juluppvisningen
Har du urvuxna gymnastikdräkter eller föreningsoveraller hemma? Passa då på att få dem sålda under juluppvisningsveckan! Mer info hittar du här: https://gfnikegymnasterna.sportadmin.se/sida/?ID=405192

Nyheter från våra grupper

Ladda ner medlemsappen!