Information Covid-19 – uppdaterade riktlinjer fr.o.m. januari 2021
Linköpings största gymnastikförening för barn-, ungdoms- och tävlingsgymnastik

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Boka kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

Medlemsappen hjälper dig att hålla koll på dina träningstillfällen
2021-05-05 20:37

Tycker du med att det är lite rörigt att hålla koll på terminen i vår? Många träningar har flyttats hit och dit på grund av pandemin och det kan därför vara svårt att hålla reda på när vårterminen för just din grupp tar slut.

Det absolut enklaste sättet att hålla koll på dina träningar är genom att ladda ner medlemsappen, du hittar den här: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Vissa träningsgrupper kör sin sista träning denna vecka och till er önskar vi en härlig sommar och tackar för denna termin! Andra har ett par eller flera tillfällen kvar och tävlingsgrupperna kör lite längre in på sommaren. Oavsett hoppas vi att ni alla har eller har haft en riktigt härlig vårtermin!

Information om bokningen inför HT-21 kommer inom snar framtid :)

2/5 2021: Verksamheten fortsatt öppen
2021-05-02 19:52

Ikväll har styrelsen haft möte för att diskutera om föreningens verksamhet ska fortgå under Region Östergötlands rekommendation om personlig lockdown. Utefter Linköpings kommun och RF-SISU:s rekommendation om fortsatt smittsäker träning för barn och ungdomar har styrelsen nu beslutat att träningen kommer fortgå under kommande veckor.

Det är nu extra viktigt att vi följer föreningens riktlinjer för att vi ska kunna träna så säkert som möjligt utan att bidra till ökad smittspridning. Var och en har ett ansvar i att hjälpas åt att följa föreningens riktlinjer.

Tack på förhand för att vi hjälps åt att hålla träningen säker!

Några av träningsgrupperna har denna vecka sin sista träning för vårterminen. Är du osäker på när sista träningen är? Smidigaste sättet att hålla koll på dina träningstillfällen är genom att ladda ner medlemsappen, du hittar den här.

Sommarläger 2021
2021-04-27 07:46

Det är många som mailar oss och frågar om hur det ser ut med läger till sommaren. Som det ser ut idag så avråder Folkhälsomyndigheten föreningar från att arrangera läger för barn och ungdomar och vi har valt att följa denna rekomendation.

Vår förhoppning är att smittspridningen ska minska under sommaren och möjliggöra genomförande av våra sommarläger i slutet av sommaren istället under vecka 31-32 med ett begränsat antal platser.

Anmälan till dessa läger kommer ut hrä på hemsidan och kommer aviseras alla aktiva via mail.

Tack för ert tålamod!

Ledarplattform
Avtackning av Jazz Westerberg
2021-04-25 21:15, Ledarplattform

Varje år kommer och lämnar ledare föreningen och tyvärr har vi inte möjlighet att uppmärksamma alla under årsmötet. Under 2020 lämnade dock två ledare som under många år varit verksamma i Nikegymnasterna och engagerat sig i föreningens helhet. Under årsmötet förra veckan riktades därför ett stort tack till Anja Jakobsson och Jazz Westerberg.

Nedan följer avtackningstalet till Jazz Westerberg som hölls av Anna Asratian:

”Jazz Westerberg har varit en klippa i GF Nikegymnasterna. Hon har under lång tid varit en väldigt uppskattad ledare både i sina träningsgrupper, under barn och ungdomslägren samt i hennes truppgrupp UT2 där hon drog ett stort lass och gjorde ett fantastiskt bra jobb för allas utveckling och välmående. Förutom sitt stora engagemang inom föreningen har Jazz även spridit gymnastikglädje utanför föreningens väggar.

Jazz har stått upp i vått och torrt för föreningen genom sitt exceptionella engagemang, både med sina gymnaster men även inom Barn- & Ungdomskommittén. Hon har suttit med i kommittén som ledamot och sedan tagit över som ordförande för att fostra den nya generationen av ledamöter och verkat för att utveckla verksamheten.

Därtill har Jazz varit involverad i en blandning av föreningens utskott och kommittéer, bland annat har hon aktivt främjat gränsöverskridande samarbeten mellan de olika disciplinerna till föreningens uppvisningar. Hennes insatser har bidragit till en förbättrad gemenskap inom föreningen.

Jazz blev under 2018 tilldelad föreningens högsta utmärkelse ”Årets Nikepersonlighet” för sitt stora engagemang i föreningen.

Efter en sådan stor roll i föreningen förstår vi att Jazz är redo för nya äventyr och vill helhjärtat stötta henne i de nya utmaningarna men också poängtera att hon är välkommen tillbaka till Nikegymnasterna när helst hon skulle önska det. Det har varit en fröjd för de av oss som fått jobba med Jazz, och vi vill önska henne lycka till i framtida utmaningar. Vi vill även tacka henne för de år hon spenderat med oss, de har varit guld värda!”

Jazz kommer, liksom Anja, att tackas av personligen inom snar framtid vid ett lite roligare tillfälle än ett digitalt årsmöte :)

Nyheter från våra grupper
Ledarplattform, 25/04 21:15