Linköpings största gymnastikförening för barn-, ungdoms- och tävlingsgymnastik

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Boka kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

2020-08-15

Anmälan till Höstterminen 2020

Från och med den 10/8 - 31/10 kommer nya medlemmar ha möjlighet att boka in sig i mån av plats i våra träningsgrupper till HT-20

Läs under medlemsinformation träningsgrupper för mer information om våra träningsgrupper.
Information Covid-19 – uppdaterade riktlinjer fr.o.m. september 2020
2020-08-14 12:02

Det är viktigt att alla som är aktiva i GF Nikegymnasterna noga läser igenom följande rekommendationer och regler så att du vet vad som gäller för dig/ditt barn under höstterminen 2020.

Syftet med dessa åtgärder och rekommendationer är att vi ska undvika stora samlingar med gymnaster och föräldrar och därmed förhoppningsvis bidra till minskad smittspridning och kunna fortsätta bedriva träningarna på ett tryggt sätt. Om följande inte följs riskerar vi att behöva stänga ner verksamheten i vissa grupper.

Händer ska alltid tvättas noga med ljummet vatten och tvål, både före och efter träning!!

Rekommendationer

Nedanstående är endast önskemål och vi har full förståelse för att det finns anledningar till att göra undantag.

• Kom ombytt och undvik att duscha i hallen
  • Hämta/Lämna ditt barn utanför hallen, gå inte in som förälder om det inte finns behov
  • Hämta/lämna så tätt inpå träningsstart och -slut som möjligt
  • Namna vattenflaskan
  • Vi ber anhöriga undvika att stanna kvar i hallen under gymnastens träning, framförallt om det redan är många i omklädningsrummet (ute i skolhallarna) eller på läktaren (T1-hallen). Passa på och njut av en promenad i den friska hösten istället :)
I T1:hallen: gå in i gymnastikhallen mitt emot tjejernas omklädningsrum, gå ut ur gymnastikhallen mitt emot trappen. Vänta alltid i entrén tills dina ledare ger klartecken om att gå in i gymnastikhallen.

I skolhallarna: ledarna kommer antingen visa er eller skylta upp vilka omklädningsrummen de olika grupperna ska gå in i hallen genom. Grupper efter varande kommer nämligen inte använda samma omklädningsrum. Lyssna upp på era ledare vad som gäller i just din hall. Vänta alltid i omklädningsrummet tills dina ledare ger klartecken om att gå in i gymnastikhallen.

Stanna hemma om du uppvisar något sjukdomssymptom!

Ledarna har vårt fulla förtroende att skicka hem de gymnaster som uppvisar sjukdomssymptom.

Om du eller ditt barn blir sjuk följer du Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hur länge du ska stanna hemma innan du återgår till träning.

Har du eller ditt barn testats positivt precis efter ni varit med på en träning och tror ni riskerat att smitta andra så är vi tacksamma om ni kontaktar kansliet snarast möjligt.

Tack för att du visar hänsyn och gör vad du kan för att följa dessa riktlinjer!

Information träningsgrupper
Alla kan gympa!
2020-08-13 10:52, Information träningsgrupper
Nu till höstterminen-20 startar vi äntligen upp vår första Alla kan gympa-grupp! Titta på följande härliga klipp för att se vilken underbar gympadisciplin detta är och lyssna på Birgitta Green som berättar om konceptet: https://youtu.be/1mJ9K3cSkgQ

Alla kan gympa-grupper är för personer med NPF-diagnoser och/eller intellektuella funktionsnedsättningar. Vi utgår från rörelseglädje och ser möjligheter istället för begränsningar i gruppen.

Du får bland annat träna grundmotorik, koordination, styrka, uthållighet och röra dig till musik. Vi strävar också efter att erbjuda verksamhet som är anpassad efter målgruppen och anpassar verksamheten efter den enskilde deltagaren och dess förutsättningar. Observera att då vi är väldigt nya på konceptet så har vi idag valt att begränsa oss något och har därför tyvärr inte möjlighet att ta emot rullstolsburna barn.
Första passet vill vi att alla har med sin förälder eller assistent till träningen.

Därefter tar vi det helt enkelt en träning i taget :)

Just i och med att gruppen är helt ny för oss har vi valt att sänka avgiften för höstens termin för att så många som möjligt ska kunna prova på.

Alla kan gympa har något spännande, roligt och engagerande för alla – så välkommen att prova på!

Dela gärna inlägget vi lagt upp på föreningens Facebooksida för att hjälpa oss att nå ut till så många som möjligt och boka din plats här: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}/
Läger
Sommarläger 2020 v. 25, 26, 27, 32, 33
2020-06-22 13:42, Läger

Fler bilder (+10) >>

Gymnasterna i gropen från första veckans läger ropar "gympa är bäst!" och vi kan inte annat än att hålla med! 🤸‍♀️💛 Vilken vecka det var och vilka underbara gymnaster och ledare vi har! 🙌 Ni är helt fantastiska ❤️ Och tack till @icamaxilinkoping vars sponsring bidrar till sommarens läger 🥰

Nu har nästa lägergrupp dragit igång och både denna och nästa vecka är fullbokade 🤸‍♂️

Det finns däremot platser kvar till lägret vecka 32 och till parkourlägret vecka 33. Boka plats här: https://sportadmin.se/book/…  👈

Passa på att boka senast den 2/7 för att ha chans att beställa årets snygga lägertröja!
Nyheter från våra grupper
Information träningsgrupper, 13/08 10:52