Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen lördagar kl. 18-20. Tänk på att boka i god tid!

Höstlovsläger!
2023-09-21 13:44

Se hit för höstlovets höjdpunkt! Gympaläger i T1-hallen!

Datum: 30 oktober
Tid: 09:00-15:00

Plats: T1-hallen

Kostnad: 350 kr

Gymnasterna tar med egen frukt och lunch.

Höstlovslägret är för Nikegymnaster som är 6 år och äldre.

Detta är ett breddläger som riktar sig främst till de gymnaster som går i barn-, flick-, pojk- eller ungdomsgrupp.

Anmälan görs via denna länk:

Bokning - GF Nikegymnasterna - SportAdmin

Först till kvarn gäller och när lägret är fullt går det inte längre att anmäla sig.

Så anmäl dig idag och säkra din plats för gymnastik under lovet!

Ny shop för föreningskläder
2023-05-23 12:15

Den nya shopen är igång för er som är intresserade av föreningskläder.

Ni kan numera handla era föreningskläder via Vera Sport.

Här finns kläder och tillbehör för alla oavsett om man håller på med tränings- eller tävlingsgymnastik.

www.verasport.se under föreningswebshop kan ni leta er ner till GF Nikegymnasterna.

Under dom olika flikarna kan ni hitta linnen, tights, shorts, gympapåsar, väskor m.m. med vår fina Nikelogga på.

Även vår föreningsoverall finns på denna webshop.

En kul nyhet är vår supportertröja för er som vill göra det extra tydligt vilken förening ni hejar på när det är dags för tävling.

Direktlänk till Nikes föreningsshop:

Vi behöver Dig!
2023-02-08 19:43

För två veckor sedan skickade styrelsen ut information om att vi söker personer till Underhålls- och Evenemangsgruppen. För att öka engagemanget i föreningen och för att bidra till ökad insyn i verksamheten så startas dessa båda grupper upp. Några har redan anmält sig men vi behöver fler!

Hur mycket du vill engagera dig är helt upp till dig själv. Alla strån till stacken välkomnas!

Underhållsgruppen har som mål att jobba med mindre reparationer och underhåll i T1-hallen. Man behöver inte vara hantverkare för att vara med i gruppen även om vi såklart välkomnar proffs:)

Vi söker dig som kan avvara lite tid och hjälpa till att hålla vår gymnastikhall fortsatt funktionell och säker för våra gymnaster.

Vi önskar alltså skapa en grupp som kan ansvara för allt ifrån enklare underhållsarbete, som att spika lister och byta lysrör, till lite mer avancerade arbeten, som att byta elkontakter och laga trasiga redskap.

Tveka inte utan anmäl dig så hjälps vi åt att hålla T1-hallen i ett gott skick.

Har du frågor och vill veta mer eller anmäla ditt intresse är du välkommen att höra av dig till Staffan Hagman eller Anders Jacobsen på styrelsen@nikegymnasterna.com

Evenemangsgruppen kommer att hjälpa till vid olika arrangemang som föreningen ordnar. Det kan tex vara inköp till läger och utbildningar, kioskverksamhet och att agera entrèvärd vid uppvisningar. Här finns även möjlighet att driva projekt för nya event som tävlingar, uppvisningar och läger.

Det finns både stort och smått att bidra med och alla är varmt välkomna.

Har du frågor och vill veta mer eller anmäla ditt intresse är du välkommen att höra av dig till Lina Willerö eller Fredrik Follin på styrelsen@nikegymnasterna.com

/ Styrelsen, Nikegymnasterna

Tack!
2023-02-03 12:47

Ett stort tack för många härliga år i GF Nikegymnasterna!

Vi hoppas att föreningen även i framtiden fortsätter verka för en kvalitativ bred träningsverksamhet som möjliggör en stark tävlingsrepresentation och att ledarna ständigt värderas för sitt underbara engagemang med att sprida gymnastikglädje.

Till alla ledare: Ni är helt fantastiska. Det är tack vare er som vi kämpat på uppe på kansliet och bitit ihop under bakslag som pandemier och motsättningar i hallfrågorna. Att få ta del av er utveckling som ledare och som starka personer har varit ett privilegium ♥

Nu är det dags för oss att gå vidare med nya äventyr (Ida denna vecka, Emmy är kvar februari ut) och vi tar med oss många fina minnen från föreningen. Ett stort tack till alla härliga Nikepersoner som ställt upp under årens gång och stöttat oss i vårt arbete!

Ida och Emmy

Nyheter från våra grupper