Information om föreningens riktlinjer kring Covid-19
Linköpings största gymnastikförening för barn-, ungdoms- och tävlingsgymnastik

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Boka kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

Välkommen till höstterminen 2021
2021-08-23 09:40

Varmt välkommen till en ny termin med Nikegymnasterna! Terminen för träningsgrupperna drar igång nästa vecka, v. 35, och välkomstbrevet hittar ni här.

Medlemsappen
Lättaste sättet att hålla koll på dina träningar och uppdatera kontaktuppgifter är via medlemsappen som du laddar ner här.

Restriktioner
Nu när restriktionerna släppt något kommer vi återgå till ordinarie tider. I hallarna fortsätter vi i största möjligaste mån att alternera omklädningsrum så att grupperna undviks att blandas. Vi rekommenderar även fortsatt att föräldrar och syskon inte stannar i omklädningsrummen eller på läktaren under träningens gång (om ni måste så undvik trånga utrymmen och håll avstånd). Namna vattenflaskorna och lämna om möjligt av ditt barn vid entrédörren. Ni som kan, passa på att ta en promenad eller spring en runda under ditt barns träning; ett perfekt tillfälle att tillgodose din egen rörelse som i sin tur ökar ditt välmående!

Frågor och kontaktuppgifter
Frågor under terminens gång mejlas till oss på kansliet@nikegymnasterna.com. Gäller frågan specifikt om träningen är du även varmt välkommen att kontakta dina ledare. Ledarnas kontaktuppgifter hittar du antingen via medlemsappen eller här via terminens schema.

Hoppas du får en riktigt rolig och givande termin!

Vänliga hälsningar,

Ida Nilsson och Emmy Karlsson,
kansliet GF Nikegymnasterna

Bokningsstart till HT-21 - träningsgrupper
2021-05-18 08:26

Imorgon den 19/5 är det dags att dra i gång bokningen i träningsgrupperna inför HT-21!

Tävlingsgrupper: Bokning för syskon i tävlingsgrupper, förberedande tävlingsgrupper och prova på-grupper sker via svar på avisering som kommer direkt till mejlen i augusti.

Följande datum gäller för bokning av plats i träningsgrupper till HT-21:

19/5 kl. 8:00: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att boka plats i samma träningsgrupp alternativt genomföra naturligt gruppbyte* till och med den 31/5.
*Naturligt gruppbyte = när gymnasten växt ur gruppen och ska boka in sig i gruppen efter (om det finns någon).

1/6 kl. 8:00: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att byta grupp till och med den 1/8.

2/8 kl. 8:00: Nya medlemmar kommer kunna boka plats från och med den 2/8. Tipsa gärna släkt och vänner!

Instruktioner för att boka i träningsgrupper:
Observera att ni som är hjälpföräldrar, ledare och själv tränar i föreningens träningsgrupper eller har barn som tränar i föreningens träningsgrupper bokar som vanligt plats till er/era barn via mejl till kansliet (senast den 31/5).

1. Gå in på bokningslänken: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}
  2. Logga in med mejladress
  3. Gå in i grupptyp (ex. flickgymnastik)
  4. Välj grupp. Vid misslyckande att följa bokningsdatumen ovan kommer det inte funka att boka för dig. Det funkar heller inte om du inte är inloggad.
    Tänk på att följa åldern på grupperna. Åldern står alltid i gruppens titel.
  5. Följ instruktionerna för att boka

Krånglar det eller har du frågor?
Sitt lugnt i båten och lägg ett mejl till kansliet@nikegymnasterna.com så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Hoppas vi ser er i hallarna även till höstterminen!

Medlemsappen hjälper dig att hålla koll på dina träningstillfällen
2021-05-05 20:37

Tycker du med att det är lite rörigt att hålla koll på terminen i vår? Många träningar har flyttats hit och dit på grund av pandemin och det kan därför vara svårt att hålla reda på när vårterminen för just din grupp tar slut.

Det absolut enklaste sättet att hålla koll på dina träningar är genom att ladda ner medlemsappen, du hittar den här: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Vissa träningsgrupper kör sin sista träning denna vecka och till er önskar vi en härlig sommar och tackar för denna termin! Andra har ett par eller flera tillfällen kvar och tävlingsgrupperna kör lite längre in på sommaren. Oavsett hoppas vi att ni alla har eller har haft en riktigt härlig vårtermin!

Information om bokningen inför HT-21 kommer inom snar framtid :)

2/5 2021: Verksamheten fortsatt öppen
2021-05-02 19:52

Ikväll har styrelsen haft möte för att diskutera om föreningens verksamhet ska fortgå under Region Östergötlands rekommendation om personlig lockdown. Utefter Linköpings kommun och RF-SISU:s rekommendation om fortsatt smittsäker träning för barn och ungdomar har styrelsen nu beslutat att träningen kommer fortgå under kommande veckor.

Det är nu extra viktigt att vi följer föreningens riktlinjer för att vi ska kunna träna så säkert som möjligt utan att bidra till ökad smittspridning. Var och en har ett ansvar i att hjälpas åt att följa föreningens riktlinjer.

Tack på förhand för att vi hjälps åt att hålla träningen säker!

Några av träningsgrupperna har denna vecka sin sista träning för vårterminen. Är du osäker på när sista träningen är? Smidigaste sättet att hålla koll på dina träningstillfällen är genom att ladda ner medlemsappen, du hittar den här.

Nyheter från våra grupper
Ledarplattform, 25/04 21:15