Nikegymnasterna är Linköpings största gymnastikförening för barn-, ungdoms- och tävlingsgymnastik

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Boka kalas

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

Semesterstängt på kansliet vecka 28-31
2020-07-03 11:35
Kansliet kommer ej att vara bemannat dessa veckor och telefontiden uteblir. Vill du nå oss så skicka ett mail till kansliet@nikegymnasterna.com så besvarar vi det när tillfälle ges då mailen kommer läsas igenom sporadiskt under denna period.

Hoppas ni får en skön sommar med en massa strandgympa! :)
Läger
Sommarläger 2020 v. 25, 26, 27, 32, 33
2020-06-22 13:42, Läger

Fler bilder (+10) >>

Gymnasterna i gropen från förra veckans läger ropar "gympa är bäst!" och vi kan inte annat än att hålla med! 🤸‍♀️💛 Vilken vecka det var och vilka underbara gymnaster och ledare vi har! 🙌 Ni är helt fantastiska ❤️ Och tack till @icamaxilinkoping vars sponsring bidrar till sommarens läger 🥰

Nu har nästa lägergrupp dragit igång och både denna och nästa vecka är fullbokade 🤸‍♂️

Det finns däremot platser kvar till lägret vecka 32 och till parkourlägret vecka 33. Boka plats här: https://sportadmin.se/book/…  👈

Passa på att boka senast den 2/7 för att ha chans att beställa årets snygga lägertröja!
Information om förändringar i träningsgrupperna inför HT-20
2020-05-30 11:55

Please contact us at kansliet@nikegymnasterna.com if you need this information in English.

Obs! Bokning i träningsgrupper inför höstterminen sker mellan den 1-14/6.

Detta gäller de som tränar i träningsgrupper (Fam-, B-, F-, FP-, P-, U och Ä-grupper).
Tävlingsgrupper: Bokning för syskon i tävlingsgrupper sker via svar på avisering som kommer direkt till mejlen.

På måndag är det dags att dra igång bokningen i träningsgrupperna inför höstterminen och vi hoppas givetvis att du önskar fortsätta träna hos Nikegymnasterna! Tack vare att vi fått loss några fler timmar i hallarna har vi passat på att genomföra flera positiva förändringar som bl. a. möjliggjort utökad träningstid för F-, P-, FP-grupper, fler ungdomsgrupper, uppstart av en Alla kan gympa-grupp samt fler barngrupper. Mycket roligt tycker vi!

Utöver vissa grupp och tidsförändringar kommer även i princip samtliga träningsgrupper byta namn. Se bifogad fil för att se vad din nuvarande grupp byter namn till.

I och med förändringarna kommer bokningen tyvärr bli betydligt mer rörig i år för er när ni ska boka men vi ska med nedanstående instruktioner försöka förtydliga det så gott det går:

1/6 Boka plats i samma träningsgrupp alternativt naturligt gruppbyte
Naturligt gruppbyte = när gymnasten växt ur gruppen och ska boka in sig i gruppen efter (om det finns någon).

Ni som är hjälpföräldrar bokar som vanligt plats till era barn via mejl till kansliet (senast den 14/6).

1. Gå in på bokningslänken senast den 14/6: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}
  2. Logga in med mejladress
  3. Gå in i nuvarande grupptyp (ex. flickgymnastik)
  4. Välj motsvarande nuvarande grupp – se bifogad fil i detta mejl – alternativt gruppen efter om den stämmer bättre överens med %förnamn%s ålder.
    Endast nuvarande samt efterföljande grupp kommer vara bokningsbar denna period. Vid bokning följ åldern på gruppernas titlar.
  5. Följ instruktionerna för att boka
    Krånglar det? Ta det lugnt och lägg ett mejl till kansliet@nikegymnasterna.com. Det finns ingen risk för att grupperna blir fullbokade förrän tidigast den 15/6.

15/6 Byta grupp

1. Avvakta till den 15/6 och gå sen in på bokningslänken: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}
  2. Logga in
  3. Välj grupptyp (ex. flickgymnastik)
  4. Välj önskad grupp. Vid bokning följ åldern på gruppernas titlar.
  5. Följ instruktionerna för att boka i mån av plats.

Nya medlemmar kommer kunna boka plats från och med den 10/8.

Frågor tas enklast via mejl till kansliet@nikegymnasterna.com

Hoppas vi ser er i hallarna även till höstterminen!

Artistisk - Startsida
Nikestegen 14 maj 2020
2020-05-15 17:45, Artistisk - Startsida
Nu i virustider utmanas även vi föreningar att tänka nytt i våra tradionsenliga årligen återkommande evenemang.

Vår AG verksamhet genomförde igår sin interna tävling Nikestegen med 15 deltagande gymnaster som fick visa upp sina tävlingsserier de tränat på denna termin🤸🏼‍♂️

Till skillnad från ett normalt år var läktaren i T1-hallen tom, men istället fanns publiken med och stöttade hemifrån då evenemanget streamades på föreningens Facebook sida, det går fortfarande att se för den som vill!

Härligt med bra initiativ från ledare och nytänk kring tävlingsformen och kul för gymnasterna som fick visa vad de tränat på i brist på vanliga tävlingar 👏 🥇

Nyheter från våra grupper
Artistisk - Startsida, 15/05 17:45