Linköpings största gymnastikförening för barn-, ungdoms- och tävlingsgymnastik

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Boka kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

Läger
Höstlovsläger 2021
2021-09-28 19:36, Läger

Barn - & Ungdomskommittén bjuder härmed in Er till vårt Höstlovsläger som kommer gå av stapeln i T1-hallen lite senare under terminen.  Lägret kommer hållas den 2/11 samt 3/11 och det kommer finnas sammanlagt 4 olika pass att välja på.

Höstlovsläger 2/11 09:00-12:00 6-8 år

Höstlovsläger 2/11 13:00-16:00 9-12 år

Höstlovsläger 3/11 09:00-12:00 6-8 år

Höstlovsläger 3/11 13:00-16:00 9-12 år

Anmälan: Görs av respektive gymnast här
Sista anmälningsdag: fredagen den 29/10

Pris läger: 400 kr (ej medlemmar betalar 550 kr)

Föreningen bjuder deltagarna på frukt!

Hoppas vi ser Er på lägret!
Barn- & Ungdomskommittén

Höstaspen 26/10 2021
2021-09-28 14:46

Den 26/10 anordnar vi i barn och ungdomskommittén den årliga tävlingen Höstaspen i T1-hallen. Höstaspen är en AG-inspirerad tävling där alla flick-, pojk- samt mixade flick- och pojkgrupper 6-12 år får vara med och tävla. Eftersom tävlingen är inspirerad av AG tävlar gymnasterna individuellt.

Mer info om Höstaspen får du av dina ledare till din träningsgrupp och du hittar även lite mer information här: https://gfnikegymnasterna.sportadmin.se/start/?ID=284418

Välkommen till höstterminen 2021
2021-08-23 09:40

Varmt välkommen till en ny termin med Nikegymnasterna! Terminen för träningsgrupperna drar igång nästa vecka, v. 35, och välkomstbrevet hittar ni här.

Medlemsappen
Lättaste sättet att hålla koll på dina träningar och uppdatera kontaktuppgifter är via medlemsappen som du laddar ner här.

Restriktioner
Nu när restriktionerna släppt något kommer vi återgå till ordinarie tider. I hallarna fortsätter vi i största möjligaste mån att alternera omklädningsrum så att grupperna undviks att blandas. Vi rekommenderar även fortsatt att föräldrar och syskon inte stannar i omklädningsrummen eller på läktaren under träningens gång (om ni måste så undvik trånga utrymmen och håll avstånd). Namna vattenflaskorna och lämna om möjligt av ditt barn vid entrédörren. Ni som kan, passa på att ta en promenad eller spring en runda under ditt barns träning; ett perfekt tillfälle att tillgodose din egen rörelse som i sin tur ökar ditt välmående!

Frågor och kontaktuppgifter
Frågor under terminens gång mejlas till oss på kansliet@nikegymnasterna.com. Gäller frågan specifikt om träningen är du även varmt välkommen att kontakta dina ledare. Ledarnas kontaktuppgifter hittar du antingen via medlemsappen eller här via terminens schema.

Hoppas du får en riktigt rolig och givande termin!

Vänliga hälsningar,

Ida Nilsson och Emmy Karlsson,
kansliet GF Nikegymnasterna

Bokningsstart till HT-21 - träningsgrupper
2021-05-18 08:26

Imorgon den 19/5 är det dags att dra i gång bokningen i träningsgrupperna inför HT-21!

Tävlingsgrupper: Bokning för syskon i tävlingsgrupper, förberedande tävlingsgrupper och prova på-grupper sker via svar på avisering som kommer direkt till mejlen i augusti.

Följande datum gäller för bokning av plats i träningsgrupper till HT-21:

19/5 kl. 8:00: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att boka plats i samma träningsgrupp alternativt genomföra naturligt gruppbyte* till och med den 31/5.
*Naturligt gruppbyte = när gymnasten växt ur gruppen och ska boka in sig i gruppen efter (om det finns någon).

1/6 kl. 8:00: Nuvarande medlemmar i träningsgrupper har möjlighet att byta grupp till och med den 1/8.

2/8 kl. 8:00: Nya medlemmar kommer kunna boka plats från och med den 2/8. Tipsa gärna släkt och vänner!

Instruktioner för att boka i träningsgrupper:
Observera att ni som är hjälpföräldrar, ledare och själv tränar i föreningens träningsgrupper eller har barn som tränar i föreningens träningsgrupper bokar som vanligt plats till er/era barn via mejl till kansliet (senast den 31/5).

1. Gå in på bokningslänken: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}
  2. Logga in med mejladress
  3. Gå in i grupptyp (ex. flickgymnastik)
  4. Välj grupp. Vid misslyckande att följa bokningsdatumen ovan kommer det inte funka att boka för dig. Det funkar heller inte om du inte är inloggad.
    Tänk på att följa åldern på grupperna. Åldern står alltid i gruppens titel.
  5. Följ instruktionerna för att boka

Krånglar det eller har du frågor?
Sitt lugnt i båten och lägg ett mejl till kansliet@nikegymnasterna.com så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Hoppas vi ser er i hallarna även till höstterminen!

Nyheter från våra grupper
Läger, 28/09 19:36