Välkommen till GF Nikegymnasterna

Nikegymnasterna är Linköpings största gymnastikförening för barn-, ungdoms- och tävlingsgymnastik.

Föreningen har drygt 1400 medlemmar varav ca 100 är ledare och 275 är licensierade tävlingsgymnaster

Terminstiderna nedan avser våra breddgrupper, för tävlingsgrupperna kommer respektive tränare att informera om terminstiderna och eventuella uppehåll.

START Höstterminen 2019AVSLUTUPPEHÅLL
v.36 - Måndagen den 2/9 v.50 v. 44
v.36 - Tisdagen den 3/9 v.50 v. 44
v.36  - Onsdagen den 4/9 v.50 v. 44
v.36  - Torsdagen den 5/9 v.50 v. 44
v.36 - Fredagen den 6/9 v.50 v. 44

v.36 - Lördagen den 7/9

v.36  - Söndagen den 8/9

v.50

v. 44

Anmälningsförfarandet inför HT 19 kommer att se ut såhär:

Vi vill passa på att förtydliga att nästa termin så är vår tanke att alla träningsgrupper ska ligga kvar på samma tid och plats (detta under förutsättning att vi får samma halltider i de externa hallar vi hyr av Linköpings kommun).

Här hittar ni ett veckoschema med alla dessa tider

• 10/4-30/6 Medlemmar har möjlighet att återanmäla till samma grupp genom en anmälningslänk som kommer skickas till registrerad mailadress, får du ej denna så kolla skräpposten och om den inte finns där återkom till oss på kansliet@nikegymnasterna.com
  • 1/8 08:00 - 31/8 Nya medlemmar har möjlighet att boka in sig i våra grupper.
Sommarlovsläger 2019
2019-05-02 15:09
Nu har du möjlighet att anmäla en gymnast (från 6 år och uppåt) till Barn- & Ungdomskommitténs sommarlovsläger med tema gymnastik vecka 25 (FULLT!), 26 (FULLT!) och 32.

Gymnastiklägret kommer hållas i T1-hallen

Måndag-torsdag 9:00-15:00.

Kostnaden för lägret är 1190:- för gymnastiklägret och betalas via faktura ifrån föreningen innan lägerstart, i priset ingår frukt och lunch (glöm inte meddela ev. specialkost). Är du snabb och anmäler innan 16/5 så ingår även en snygg läger T-shirt i priset!

Först till kvarn gäller. När lägret är fullt så går det inte att anmäla sig.

Anmälan görs här

Välkomna!

OBS! Tränar du ej hos oss och saknar en gymnastikförsäkring hos Pensum tillkommer 150 kr för en korttidsförsäkring. Denna är obligatorisk för alla som tränar eller är på läger hos oss!

Anmälningsförfarandet inför nästa termin som startar i vecka 36 kommer att se ut såhär:
2019-04-14 08:57

Här hittar ni ett veckoschema med alla dessa tider

• 1/8 08:00 - 31/8 Nya medlemmar har möjlighet att boka in sig i våra grupper.

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!

Vi hoppas vi ses till hösten!

Trupp - Startsida
Wifolkaträffen i Mantorp 13/4 2019
2019-04-14 08:35, Trupp - Startsida
I lördags så var det dags för premiärtävlingen för många av våra gymnaster i trupperna MT2, T1 och FT1

I dagens första klass A för gymnaster 7-12 år så visade båda lagen ifrån MT2 var skåpet ska stå och levererade de i särklass finaste varven vilket resulterade i grenseger i trampett och tumbling för lag svart och och en fin andraplats i trampett för lag röd. Härligt att se så fin stil och god teknik som är genomgående i hela laget!

I nästa klass B hade föreningen även där 2 deltagande lag och framgångarna fortsatte då laget ifrån truppen T1 tog hem mångkampen och även grensegrar i samtliga tre grenar. Trupp FT1 gjorde även de en fin prestation då det var första tävlingen för väldigt många av gymnasterna och placerade sig på en sjätte plats i mångkampen samt i grenarna tumbling och fristående.

Succén fortsatte i klass C där trupp T1 tog ett guld i fristående och placerade sig på en sjunde plats i trampett och en fjärde plats i tumbling.

Föreningen hade även tre domare på plats som njöt av att titta på en massa fin gymnastik under dagen. Kul att se alla duktiga gymnaster visa upp vad de tränat på under terminens gång!

Trupp - Startsida
Westra Aros cupen 30-31/3 2019
2019-04-09 17:06, Trupp - Startsida
T2 var iväg på Westra Aros Cupen 30-31 mars. En väldigt rolig tävling där många av gymnasterna fick tävla på nya varv!
Nyheter från våra grupper
Trupp - Startsida, 20/05 10:04