Missa inte vår jubileumsshow 30/11 i Linköpings Sporthall - säkra din biljett här!
Bli medlem i GF Nikegymnasterna
The Greatest Show - Nikegymnasterna 25 år

Den 30/11 är det så äntligen dags för GF Nikegymnasternas jubileumsuppvisning - The Greatest show! För att hylla föreningens 25 år kommer gymnaster och ledare att bjuda på en färgsprakande show i Linköpings Sporthall som sent skall glömmas.

Vi kommer köra två uppvisningar, en klockan 16:00 och en 18:30.
Barn till och med 5 år går in gratis men vi kan inte garantera egen sittplats.

Säkra dina biljetter via Tickster här!
Anmälningsförfarandet inför nästa termin som startar i vecka 2 kommer att se ut såhär:
2019-10-14 17:00
Vi vill passa på att förtydliga att nästa termin så är vår tanke att alla träningsgrupper ska ligga kvar på samma tid och plats. Här hittar ni ett veckoschema med alla dessa tider

• 1/11-30/11 Medlemmar har möjlighet att återanmäla till samma grupp genom en anmälningslänk som kommer skickas till registrerad mailadress, får du ej denna så kolla skräpposten och om den inte finns där återkom till oss på kansliet@nikegymnasterna.com
  • 9/12 08:00 - 5/1 Nya medlemmar har möjlighet att boka in sig i våra grupper med möjlighet att prova på ett tillfälle under vecka 2 innan man bestämmer sig för att fortsätta.

START Vårterminen 2020AVSLUTUPPEHÅLL
v.2 - Måndagen den 6/1 v.18 v. 8, 15, 17
v.2 - Tisdagen den 7/1 v.17 v. 8, 15
v.2  - Onsdagen den 8/1 v.17 v. 8, 15
v.2  - Torsdagen den 9/1 v.17 v. 8, 15
v.2 - Fredagen den 10/1 v.17 v. 8, 15

v.2 - Lördagen den 11/1

v.2  - Söndagen den 12/1

v.17

v. 8, 15

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!

Vi hoppas vi ses till våren!

The Greatest Show - Nikegymnasterna 25 år
2019-10-14 17:00
Trupp - Startsida
Wifolkaträffen i Mantorp 13/4 2019
2019-04-14 08:35, Trupp - Startsida
I lördags så var det dags för premiärtävlingen för många av våra gymnaster i trupperna MT2, T1 och FT1

I dagens första klass A för gymnaster 7-12 år så visade båda lagen ifrån MT2 var skåpet ska stå och levererade de i särklass finaste varven vilket resulterade i grenseger i trampett och tumbling för lag svart och och en fin andraplats i trampett för lag röd. Härligt att se så fin stil och god teknik som är genomgående i hela laget!

I nästa klass B hade föreningen även där 2 deltagande lag och framgångarna fortsatte då laget ifrån truppen T1 tog hem mångkampen och även grensegrar i samtliga tre grenar. Trupp FT1 gjorde även de en fin prestation då det var första tävlingen för väldigt många av gymnasterna och placerade sig på en sjätte plats i mångkampen samt i grenarna tumbling och fristående.

Succén fortsatte i klass C där trupp T1 tog ett guld i fristående och placerade sig på en sjunde plats i trampett och en fjärde plats i tumbling.

Föreningen hade även tre domare på plats som njöt av att titta på en massa fin gymnastik under dagen. Kul att se alla duktiga gymnaster visa upp vad de tränat på under terminens gång!

Trupp - Startsida
Westra Aros cupen 30-31/3 2019
2019-04-09 17:06, Trupp - Startsida
T2 var iväg på Westra Aros Cupen 30-31 mars. En väldigt rolig tävling där många av gymnasterna fick tävla på nya varv!
Nyheter från våra grupper
Artistisk - Startsida, 01/07 10:15