Missa inte vår jubileumsshow 30/11 i Linköpings Sporthall - säkra din biljett här!
Bli medlem i GF Nikegymnasterna
The Greatest Show - Nikegymnasterna 25 år

Den 30/11 är det så äntligen dags för GF Nikegymnasternas jubileumsuppvisning - The Greatest show! För att hylla föreningens 25 år kommer gymnaster och ledare att bjuda på en färgsprakande show i Linköpings Sporthall som sent skall glömmas.

Vi kommer köra två uppvisningar, en klockan 16:00 och en 18:30.
Barn till och med 5 år går in gratis men vi kan inte garantera egen sittplats.

Säkra dina biljetter via Tickster här!

Mer information till gymnaster och föräldrar hittar du här.
Lyckad tävlingshelg för Nikegymnasternas trupper!
2019-11-10 15:26
En oerhört lyckad tävlingshelg för Nikegymnasterna är nu till ända och vi kan konstatera att vi har fantastiska gymnaster och ledare i föreningen!

Under lördagen tävlade många av våra gymnaster i MT2 och FT1 sin första tävling någonsin och gjorde det med bravur. I regionsjuan gul klass i Norrköping deltog 3 lag och de placerade sig allihop på pallen i klassens mångkamp. Guld till Nikegymnasterna MT2 lag röd, silver till Nikegymnasterna MT2 lag svart och brons till Nikegymnasterna FT1.

I Halmstad pågick samtidigt kvalet i Riksfyran och där placerade sig UT1 på en första plats inför söndagens final efter fina varv på båda redskap och ett fantastiskt fristående med dagens överlägset hösta utförandepoäng.

Under söndagen var det dags för final i Halmstad för UT1 på Riksfyran Dam 13-16 år och där gick de in och försvarade sin förstaplats ifrån kvalet och knep guldet 0,05 poäng före Tyresögymnastiken som kom på andra plats och Höganäs GF som kom på en tredje plats 1,3 poäng efter.

I Norrköping under regionsexan levererade även T2 väldigt stilrena varv och tog hem ett mångkampsguld före Lindesbergs GF och GF Karlstadsgymnasterna som placerade sig på andra respektive tredje plats.

Anmälningsförfarandet inför nästa termin som startar i vecka 2 kommer att se ut såhär:
2019-11-04 08:00
Vi vill passa på att förtydliga att nästa termin så är vår tanke att alla träningsgrupper ska ligga kvar på samma tid och plats. Här hittar ni ett veckoschema med alla dessa tider

• 4/11-30/11 Medlemmar har möjlighet att återanmäla till samma grupp genom en anmälningslänk som kommer skickas till registrerad mailadress, får du ej denna så kolla skräpposten och om den inte finns där återkom till oss på kansliet@nikegymnasterna.com
  • 9/12 08:00 - 5/1 Nya medlemmar har möjlighet att boka in sig i våra grupper med möjlighet att prova på ett tillfälle under vecka 2 innan man bestämmer sig för att fortsätta.

START Vårterminen 2020AVSLUTUPPEHÅLL
v.2 - Måndagen den 6/1 v.18 v. 8, 15, 17
v.2 - Tisdagen den 7/1 v.17 v. 8, 15
v.2  - Onsdagen den 8/1 v.17 v. 8, 15
v.2  - Torsdagen den 9/1 v.17 v. 8, 15
v.2 - Fredagen den 10/1 v.17 v. 8, 15

v.2 - Lördagen den 11/1

v.2  - Söndagen den 12/1

v.17

v. 8, 15

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!

Vi hoppas vi ses till våren!

Trupp - Startsida
Guld på Riksfemman i Örebro 27/10 2019
2019-10-27 20:51, Trupp - Startsida
Nikegymnasterna T2 är bäst i Sverige på nivå 5!

Efter en helg som började med tågförseningar för gruppen så kom de tillslut fram till Örebro och kunde lasta in sin packning i skolsalen för att sedan ta sig till Idrottshuset för att köra igenom sitt fristående på förträningen. Det var först söndag eftermiddag som det var tävlingsstart i riksfemman så de hade hela förmiddagen på sig att förbereda sig.

Under tävlingen så började de med tumbling och körde 3 superfina varv där de började med rondat-flickis som likavarv, rondat-flickis-salto som tremomentsvarv och sedan frivolt-handvolt och handvolt-frivolt som framåtvarv.

I det nya friståendet visade de en stor säkerhet och fick mycket beröm för fina svårigheter och härlig utstrålning.

På trampetten körde de 3 stabila varv med överslag på bord som likavarv och sedan sträckta volter både med och utan skruvar på den fria trampetten.

Vill du kika på varven de körde hittar du dem här:

Fullständiga resultat återfinns här: https://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/1769
Artistisk - Startsida
All star cup i Stockholm 20 oktober 2019
2019-10-22 09:12, Artistisk - Startsida
Våra fyra deltagande Nikegymnaster har alla utvecklats och förbättrat sina serier under den senaste tiden vilket var väldigt kul att se under helgens tävling All star cup i Stockholm.. Alla gjorde mycket fina insatser under tävlingen.  Förutom Linköping var gymnaster från Stockholm, Östersund, Falun och Visby representerade.

Från Nikegymnasterna deltog i steg 5 Alba Strandlund och Linnéa Raschperger, i steg 6 Liv Winterqvist och Vega Odheim Betnér.

Vega vann steg 6 och tog även guld i barr.
Nyheter från våra grupper

Silversponsorer