SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Artistisk
Artistisk Gymnastik

AG står för Artistisk Gymnastik. Flickorna tävlar i hopp, barr, bom och fristående, pojkarna tävlar i hopp, barr, räck, ringar, bygel och fristående. Hos oss är vi en enda stor AG-grupp med gymnaster från 8-18 år. I gruppen hjälps vi givetvis åt men samtidigt är den egna disciplinen mycket viktig.


GF Nikegymnasterna tränar med mål att kunna delta på distrikt-, region- och rikstävlingar. AG-gymnaster tränar och tävlar individuellt vilket gör att man i samma grupp kan ha en stor skillnad i både ålder och kunskaps nivå.

 

Vi tror på en lagom mängd träningstimmar som gör att gymnasterna även hinner med sin skolgång. Utökad träningstid är något som respektive ledare diskuterar med berörda gymnaster.

 

Det går inte att boka in sig i AG-gruppen utan alla som önskar träna AG får alltid prova i Prova på-gruppen i första hand.

 

För att få mer information om hur du tar dig från en träningsgrupp till en tävlingsgrupp kan du läsa mer här.

 

För mer generell information om terminen, avgifter, tävlingar, etc. för tävlingsgymnaster och deras föräldrar läser du här.

Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
GF Nikegymnasterna, 21/09 13:44 
GF Nikegymnasterna, 23/05 12:15 
GF Nikegymnasterna, 08/02 19:43 
GF Nikegymnasterna, 03/02 12:47 
GF Nikegymnasterna, 02/12 09:25 
GF Nikegymnasterna, 26/08 10:44 
 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners