Missa inte vår jubileumsshow 30/11 i Linköpings Sporthall - säkra din biljett här!
Artistisk
Artistisk Gymnastik

GF Nikegymnasterna AG verksamhet består av flera grupper, från de yngre, upp till gymnaster på landslagsnivå.

Man kan inte anmäla sitt barn till att börja i dessa grupper, gymnasterna tas ut av föreningens ledare eller kommer och provtränar för att se om man uppfyller respektive grupps förkunskapskrav.

Se gruppernas separata sidor för deras träningstider eller titta på vårt veckoschema!

All star cup i Stockholm 20 oktober 2019
2019-10-22 09:12
Våra fyra deltagande Nikegymnaster har alla utvecklats och förbättrat sina serier under den senaste tiden vilket var väldigt kul att se under helgens tävling All star cup i Stockholm.. Alla gjorde mycket fina insatser under tävlingen.  Förutom Linköping var gymnaster från Stockholm, Östersund, Falun och Visby representerade.

Från Nikegymnasterna deltog i steg 5 Alba Strandlund och Linnéa Raschperger, i steg 6 Liv Winterqvist och Vega Odheim Betnér.

Vega vann steg 6 och tog även guld i barr.
Tjejklassen och Östgötacupen i Åtvidaberg 19 oktober 2019
2019-10-21 11:29
Deltagande från Nikegymnasterna
I lördags premiärtävlade ett helt gäng Nikegymnaster i Tjejklassen och Östgötacupen i Åtvidaberg. Kajsa Wärnerlius kom på en silverplats i steg 3.

Gutacupen i Visby 1 juni 2019
2019-06-17 19:54
För några veckor sedan va detta härliga AG gäng iväg till Gotland för att tävla på Gutacupen. Det blev en rolig helg med mycket skratt och kämparanda!

Många fina resultat blev det, i mångkampen kom Liv Winterqvist på 2:a plats, Johanna Larsson på 3:e plats och Tilde Lingårdh på en fin 7:e placering. Även Ida Jakobsson visade snygga serier och knep bland annat 4:e platsen i fristående. Grymt jobbat allesammans!
GF Nikegymnasterna, 14/10 17:00
GF Nikegymnasterna, 02/04 15:34