Information Covid-19 – uppdaterade riktlinjer fr.o.m. november 2020
Träningsgrupper

Föreningens breddverksamhet arbetar för att på ett lekfullt och kravlöst sätt lära ut gymnastikens grunder och färdiga övningar utifrån gymnastens ålder och förutsättningar i träningsgrupper. Inga förkunskaper krävs utan våra träningsgrupper är öppna för alla.

Våra barn-, ungdoms- och vuxengrupper finns både i vår egen hall - T1-hallen - samt utspridda i många av stans idrottshallar.

Ledarna försöker alltid lägga upp träningen så att den anpassas för alla oavsett vilka förutsättningar gymnasten går in i gruppen med. Läsa mer om grupptyperna och deras mål via underrubrikerna.

Läs här om hur du går tillväga för att bli medlem och läs här för att se viktig information som gäller för träningsgrupperna.

Ungdomsgymnastik: 13-17 år

För de olika gruppernas träningstider, titta på vårt veckoschema!

Alla kan gympa!
2020-08-13 10:52
Nu till höstterminen-20 startar vi äntligen upp vår första Alla kan gympa-grupp! Titta på följande härliga klipp för att se vilken underbar gympadisciplin detta är och lyssna på Birgitta Green som berättar om konceptet: https://youtu.be/1mJ9K3cSkgQ

Alla kan gympa-grupper är för personer med NPF-diagnoser och/eller intellektuella funktionsnedsättningar. Vi utgår från rörelseglädje och ser möjligheter istället för begränsningar i gruppen.

Du får bland annat träna grundmotorik, koordination, styrka, uthållighet och röra dig till musik. Vi strävar också efter att erbjuda verksamhet som är anpassad efter målgruppen och anpassar verksamheten efter den enskilde deltagaren och dess förutsättningar. Observera att då vi är väldigt nya på konceptet så har vi idag valt att begränsa oss något och har därför tyvärr inte möjlighet att ta emot rullstolsburna barn.
Första passet vill vi att alla har med sin förälder eller assistent till träningen.

Därefter tar vi det helt enkelt en träning i taget :)

Just i och med att gruppen är helt ny för oss har vi valt att sänka avgiften för höstens termin för att så många som möjligt ska kunna prova på.

Alla kan gympa har något spännande, roligt och engagerande för alla – så välkommen att prova på!

Dela gärna inlägget vi lagt upp på föreningens Facebooksida för att hjälpa oss att nå ut till så många som möjligt och boka din plats här: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}/
Blåsippan inställd tillsvidare
2020-03-16 19:00
Med anledning av Covid-19 har föreningens styrelse beslutat att ställa in tävlingen Blåsippan för våra barn- och ungdomsgrupper tillsvidare. Förhoppningen är att tävlingen kommer kunna genomföras senare under terminen alternativt under nästa termin.
Blåsippan 26/3 2019
2019-03-26 19:38

Fler bilder (+4) >>
Ikväll gick vårens barn- och ungdomstävling Blåsippan av stapeln! 75 glada gymnaster intog T1-hallen och tävlade i vårens truppinspirerade tävling.
Höstaspen 24/10
2018-10-25 16:31
Vilken fantastisk stämning T1-hallen bjöd på igår när årets upplaga av klubbtävlingen Höstaspen gick av stapeln. Totalt var det hela 190 barn anmälda som tävlade individuellt i de AG-inspirerade grenarna hopp, bom/bänk och matta. Vilka härliga och duktiga gymnaster vi har i föreningen!
GF Nikegymnasterna, 23/11 11:15
GF Nikegymnasterna, 16/11 23:29