SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information tävlingsgrupper
Information tävlingsgrupper

Terminen 

Terminen, vårterminen startar vanligtvis v.2 och avslutas v.22, höstterminen startar vanligtvis v.34 avslutas v.50. Observera att undantag kan förekomma beroende på vilka förutsättningar ledarna har men ovanstående är de riktlinjer vi försöker hålla. Vi har inga bestämda uppehåll under skolloven utan detta meddelas av respektive ledare. FT1 och FT2 avviker från detta och följer träningsgruppernas termin på 14 gånger per termin med uppehåll för röda dagar och terminsstart v. 36.

 

Träning 

Det är viktigt att alla kommer i tid så vi kommer igång med uppvärmningen samtidigt då det är mycket viktigt att alla är ordentligt varma och mjuka innan vi kör igång träningen. Syftet med uppvärmningen är att förebygga skador och göra gymnasten redo för de fysiska prestationer som krävs under en träning.

 

Städning 

1-4 gånger per termin städar varje grupp som tränar minst 1,5 h T1-hallen/termin. Gymnasterna och föräldrarna till gymnasterna kommer och städar hallen under vår ordinarie träningstid.

Vi har även en årlig storstädning per år (brukar ligga trettonhelgen). Utebliven närvaro från denna städning debiteras med 300:- 
 

Klädsel 
Åtsittande kläder (helst utan dragkedjor då detta skadar redskapen), uppsatt hår och inga smycken. Vi tränar barfota. 

 

Föreningsoverall 

Föreningsoverallen beställs via vår Butik och är krav under deltagande på tävlingar. 


Tävlingsdräkten hyrs ifrån föreningen till en kostnad om 50 kr/dräkt/tävling. Beställningen av tävlingsdräkt görs av ledaren. 

 

Uppträdande och etik 

Som tävlingsgymnast innebär det att du är en förebild för andra gymnaster och representant för GF Nikegymnasterna på och utanför gymnastikarenan. GF Nikegymnasterna avser att du som gymnast visar en sportslig attityd mot andra gymnaster och ledare såväl på träning som under tävling.

 

Tävling 

Anmälan 

Ledaren ansvarar för anmälan och beslutar om vilka som får delta på respektive tävling. Föreningen bekostar anmälningsavgiften. 

Resa och logi 
Distriktstävling: föräldrar ansvarar för att gymnaster, ledare och domare transporteras till och från tävlingshallen. 
Regionstävling: val av transport diskuteras med gymnaster/föräldrar och väljs med hänsyn till avstånd och plats. Milersättning utgår till ledare och ev. skjutsande föräldrar. 
Rikstävling: föreningen bekostar helt eller delvis resa och logi för gymnaster, ledare och domare beroende på vilken budget som är fastställd. Ledaren ansvarar för bokning av resa och logi. 
Arrangerad tävling, truppkommittén ansvarar för tävlingens genomförande och truppföräldrar hjälper till med arrangemanget enligt överenskommen planering. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
GF Nikegymnasterna, 11/06 12:09 
GF Nikegymnasterna, 05/06 09:40 
GF Nikegymnasterna, 22/05 14:11 
GF Nikegymnasterna, 14/05 16:49 
GF Nikegymnasterna, 02/05 14:06 
GF Nikegymnasterna, 25/04 12:41 
 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners