Linköpings största gymnastikförening för barn-, ungdoms- och tävlingsgymnastik

Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Boka kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

Information Covid-19 – uppd. Riktlinjer fr.o.m. 18 jan 2022
2022-01-18 12:53

Föreningen följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/hur-lange-bor-jag-stanna-hemma/. Vid minsta symptom på luftvägsinfektion skall man stanna hemma från träning och testa sig, om man inte kan testa sig avstår man från träning i minst 7 dagar och 48 symptomfria timmar.

Vid en bekräftad covid-19 med symptom stannar man hemma i minst 7 dagar från första symptom och 48 symptomfria timmar, detsamma gäller vid smitta inom hushållet.

Om man varit i kontakt med någon som bekräftats ha covid-19 skall man testa sig. Är man covid-19 positiv utan symtom skall man avstå träning i 7 dagar efter bekräftat test.

Om någon i gruppen blir sjuk skall detta meddelas tränaren som i sin tur meddelar hela gruppen om att smitta finns, och då informerar föräldrarna om föreningens riktlinjer. Kansliet kan vara behjälplig vid utskick av information. Om föreningen inte kan uppbringa ledare till träning så ställs den in.

Precis som tidigare tvättar vi händerna noga med tvål och ljummet vatten när vi kommer in till hallarna. Vattenflaskorna hålls namnade och föräldrar undviker om möjligt att stanna kvar i omklädningsrum/läktare under träningarnas gång. Slutligen har ledarna vårt fulla förtroende att skicka hem de gymnaster som uppvisar sjukdomssymptom.

Välkommen till vårterminen 2022!
2022-01-07 11:21

Varmt välkommen till en ny termin med Nikegymnasterna! Terminen för träningsgrupperna drar igång nästa vecka, v. 2, och välkomstbrevet hittar ni här.

Medlemsappen
Lättaste sättet att hålla koll på dina träningar och uppdatera kontaktuppgifter är via medlemsappen som du laddar ner här.

Restriktioner
I hallarna fortsätter vi i största möjligaste mån att alternera omklädningsrum så att grupperna undviks att blandas. Vi rekommenderar även fortsatt att föräldrar och syskon inte stannar i omklädningsrummen eller på läktaren under träningens gång (om ni måste så undvik trånga utrymmen och håll avstånd). Namna vattenflaskorna och lämna om möjligt av ditt barn vid entrédörren. Ni som kan, passa på att ta en promenad eller spring en runda under ditt barns träning; ett perfekt tillfälle att tillgodose din egen rörelse som i sin tur ökar ditt välmående!

Frågor och kontaktuppgifter
Frågor under terminens gång mejlas till oss på kansliet@nikegymnasterna.com. Gäller frågan specifikt om träningen är du även varmt välkommen att kontakta dina ledare. Ledarnas kontaktuppgifter hittar du antingen via medlemsappen eller här via terminens schema.

Hoppas du får en riktigt rolig och givande termin!

Vänliga hälsningar,

Ida Nilsson och Emmy Karlsson,
kansliet GF Nikegymnasterna

Information träningsgrupper
Vinterläger i T1-hallen 5/1 & 6/1
2021-12-20 18:41, Information träningsgrupper

Saknar du gymnastiken under juluppehållet? Då vill vi tipsa om att det nu går bra att boka plats i våra vinterläger den 5:e eller 6:e januari i T1-hallen!

Vinterläger 5/1 09:00-15:30 6-12 år
Vinterläger 6/1 09:00-15:30 6-12 år

Platsbokning sker via följande länk: https://sportadmin.se/book/?F={6513A26D-B423-4341-811C-9EC6F84DF901}/ under rubriken läger.

Lägren kostar 500:- och i avgiften ingår även lunch och frukt.

Hoppas vi ses i hallen och God jul!
Kanslistängt över helgerna
2021-12-19 13:48

Kansliet håller stängt mellan 20 dec-6 jan.

Om Du behöver komma i kontakt med oss ber vi dig maila - vi kommer att läsa av mailen sporadiskt under tiden.

Vi önskar Dig sköna helger och på återhörande igen 2022!

Nyheter från våra grupper
Information träningsgrupper, 20/12 18:41