Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

Kallelse till medlemsmöte 28/8 16-18 på Föreningshuset Fontänen
2022-08-16 12:00

Nike och LGS har sedan ett år tillbaka inlett samtal kring om det skulle vara i föreningarnas intresse att inleda ett närmare samarbete eller kanske till och med en sammanslagning.

Tillsammans med SISU och RF har en risk-och konsekvensanalys genomförts för att se om det finns en gemensam framtid.

Från analysen anser styrelserna att det finns flera fördelar med ett tätare samarbete/sammanslagning som kan gynna båda föreningarna. Utifrån detta har respektive förenings styrelse beslutat att gå vidare med att utreda frågan.

Med anledning av detta bjuder LGS och Nike in till en medlemsträff den 28 augusti kl. 16.00 på fontänen, för att ta in medlemmarnas synpunkter.

Träffen kommer starta med en informationsdel med ytterligare information kring vad som ligger till grund för diskussionerna. Efter informationen kommer det att finnas tid för ett öppet forum där frågor och ev. diskussionspunkter kan tas upp.

Anmälan sker via denna länk:

Har du frågor inför mötet är du välkommen att höra av dig till:

Nikegymnastenas styrelse: styrelsen@nikegymnasterna.com

Vi bjuder på fika och hoppas att vi ses!

/LGS och Nikegymnasterna

SM Artistisk gymnastik 2022 - nu är det snart dags!
2022-06-21 11:47
Den 27-28/6 kommer GF Nikegymnasterna tillsammans med Svenska Gymnastikförbundet stå som arrangör för SM i Artistisk gymnastik under SM veckan i Linköping. Varmt välkommen till Saab arena för att ta del av en härlig gymnastikfest!

Söndag 26 juni
Fri träning JR (KvAG) och Fri träning SR (MAG och KvAG)

Måndag 27 juni
Mångkamp junior kvinnlig artistisk gymnastik
Mångkamp senior kvinnlig och manlig artistisk gymnastik

Tisdag 28 juni
Grenfinaler junior kvinnlig artistisk gymnastik
Grenfinaler senior kvinnlig och manlig artistisk gymnastik

Tipsa alla nära och kära! Biljetter köper du här och streamingtjänsten hittar du här.

Hoppas vi ses!
GF Nikegymnasterna söker ledare inför höstterminen
2022-06-10 10:58

Ledarrollen innebär att man har ett ansvar mot föreningens, föräldrarnas och gymnasternas förväntningar och krav när man planerar och genomför en träning för att föreningen och gymnasterna ska kunna utvecklas.

Alla föreningens huvudledare ska helst ha fyllt 18 men minst 16 år och genomgått basutbildning enligt Svenska Gymnastikförbundets normer. Hjälpledare kan man bli från det att man fyllt 13 år.

Vi söker dig som:

• Vill arbeta med barn och utveckla deras motoriska färdigheter
  • Är engagerad, ansvarstagande och positiv som person
  • Är bra på att bedriva ett aktivt ledarskap och vågar ta ledarrollen
  • Kan situationsanpassa dig på ett bra sätt vad det gäller språk och träning efter ålder, personlighet och kunskapsnivå på gymnasterna

Vi erbjuder dig som ledare utbildning både internt och genom Svenska Gymnastikförbundet, ett profilpaket med en ledartröja och väska att använda vid träningen samt ett arvode för de timmar du lägger ner i hallen.

Det är främst ledare till barn och ungdomsgrupper vi söker, men har du kunskaper inom Parkour, Artistisk gymnastik eller Truppgymnastik så ser vi till att du får de utbildningar som behövs för att kunna leda dessa grupper.

Vi är flexibla med dager och tider beroende på vad som passar dig.

Vid frågor kontakta Kansliet på kansliet@nikegymnasterna.com

Nyheter från våra grupper
Artistisk - Startsida, 20/06 22:02