Börja träna

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för info om hur du anmäler till våra träningsgrupper

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående träningsterminen för träningsgrupperna

Kalas i T1-hallen

Klicka här för att ta dig till kalendern där du ser tillgängliga kalastider i T1-hallen. Tänk på att boka i god tid!

Trupp - Startsida
SM i truppgymnastik i Västerås 21-22 maj 2022
2022-05-21 11:17, Trupp - Startsida

Under trupp SM i Västerås så deltog 4 gymnaster från GF Nikegymnasterna i laget Teamgym LIT som är ett samarbete mellan LUGI GF i Lund, Nikegymnasterna och GK Splitt i Ystad.

Helgrymma prestationer och efter första poolen låg de på en fjärde plats, men efter andra poolen så slutade de på en 9:e plats. Till finalen imorgon går de 6 bästa lagen så dessvärre blev det ingen final detta SM.

Heja Therésia Williamsson, Agnes Thörnblad, Luka Gustainyte och Rebecca Wikström samt deras grymma tränare Lina och Sara Andersson!

Diplomcermoni på Kungliga slottet
2022-05-09 12:47
fotograf: Magnus Fröderberg och Natalie Malic

Varje år delar Kung Carl XVI Gustaf ut diplom på Kungliga slottet till alla de som slutfört Värdebaserat ledarskap, både deltagare och ledare. Under diplomeringen bjuds deltagare och kursledare in.

Anna Asratian som i många år varit aktiv som ledare och styrelsemedlem i föreningen har nu avslutat utbildningen vid Scouternas folkhögskola. Denna utbildning är en utbildning på deltid för unga ledare i ideell sektor där det skapas möten över gränser: generationer, kulturer, organisationer och individer.

Under utbildningen har de arbetat med att leda grupper, att leda för mångfald, att leda sig själv och att leda med visnt och värderingar som teman.

Vi hoppas att Anna kommer fortsätta vara en betydelsefull del för vår förening och att hon kan ta med sig dessa nya erfarenheter i sin roll som ledare hos oss!

Nyheter från våra grupper
Rytmisk - Startsida, 21/05 19:55