SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ledarplattformen!

I följande flikar hoppas vi att du kan hitta det mesta som berör ditt ledaruppdrag i Nikegymnasterna, både som breddledare och som tävlingsledare.  


Tänk på att du behöver vara inloggad som ledare för att komma åt alla flikar.


Saknar du något? Då är du varmt välkommen att höra av dig med feedback till oss på kansliet

Anmälan Höstaspen 26/10
2021-09-16 20:09
Avtackning av Jazz Westerberg
2021-04-25 21:15

Varje år kommer och lämnar ledare föreningen och tyvärr har vi inte möjlighet att uppmärksamma alla under årsmötet. Under 2020 lämnade dock två ledare som under många år varit verksamma i Nikegymnasterna och engagerat sig i föreningens helhet. Under årsmötet förra veckan riktades därför ett stort tack till Anja Jakobsson och Jazz Westerberg.

 

Nedan följer avtackningstalet till Jazz Westerberg som hölls av Anna Asratian:

 

”Jazz Westerberg har varit en klippa i GF Nikegymnasterna. Hon har under lång tid varit en väldigt uppskattad ledare både i sina träningsgrupper, under barn och ungdomslägren samt i hennes truppgrupp UT2 där hon drog ett stort lass och gjorde ett fantastiskt bra jobb för allas utveckling och välmående. Förutom sitt stora engagemang inom föreningen har Jazz även spridit gymnastikglädje utanför föreningens väggar.

 

Jazz har stått upp i vått och torrt för föreningen genom sitt exceptionella engagemang, både med sina gymnaster men även inom Barn- & Ungdomskommittén. Hon har suttit med i kommittén som ledamot och sedan tagit över som ordförande för att fostra den nya generationen av ledamöter och verkat för att utveckla verksamheten.

 

Därtill har Jazz varit involverad i en blandning av föreningens utskott och kommittéer, bland annat har hon aktivt främjat gränsöverskridande samarbeten mellan de olika disciplinerna till föreningens uppvisningar. Hennes insatser har bidragit till en förbättrad gemenskap inom föreningen.

 

Jazz blev under 2018 tilldelad föreningens högsta utmärkelse ”Årets Nikepersonlighet” för sitt stora engagemang i föreningen.

 

Efter en sådan stor roll i föreningen förstår vi att Jazz är redo för nya äventyr och vill helhjärtat stötta henne i de nya utmaningarna men också poängtera att hon är välkommen tillbaka till Nikegymnasterna när helst hon skulle önska det. Det har varit en fröjd för de av oss som fått jobba med Jazz, och vi vill önska henne lycka till i framtida utmaningar. Vi vill även tacka henne för de år hon spenderat med oss, de har varit guld värda!”

 

Jazz kommer, liksom Anja, att tackas av personligen inom snar framtid vid ett lite roligare tillfälle än ett digitalt årsmöte :)

Avtackning av Anja Jakobsson
2021-04-23 08:14

Varje år kommer och lämnar ledare föreningen och tyvärr har vi inte möjlighet att uppmärksamma alla under årsmötet. Under 2020 lämnade dock två ledare som under många år varit verksamma i Nikegymnasterna och engagerat sig i föreningens helhet. Under årsmötet förra veckan riktades därför ett stort tack till Anja Jakobsson och Jazz Westerberg.

 

Nedan följer avtackningstalet till Anja Jakobsson som hölls av Christer Goldring:

 

"Anja är en ikon inom Nikegymnasterna och hon har funnits med i föreningen sedan den startade 1994. Hon var även aktiv ledare innan i LGS och det var då jag och Anja träffades för första gången i och med att vi startade en pojkgrupp tillsammans i S:t Larsskolan i början av 90-talet.

 

Anja har betytt oerhört mycket för föreningen på alla sätt man kan tänka sig.

 

Hon har varit en mycket uppskattad ledare under alla år och framför allt för alla AG-gymnaster hon har fostrat  och utvecklat till duktiga gymnaster.

 

Hon har varit anställd som föreningskonsulent under många år där hon gjorde ett fantastiskt jobb ihop med Benette.

 

Hon har utvecklat och satt ihop ledarutbildningar och även agerat utbildare ett oräkneligt antal gånger för föreningens ledare vilket borgat för den höga kvalitet vi har på våra ledare idag.

 

Sedan är Anja som person mycket engagerad i allt hon gör, hon har en förmåga att få med sig människor och skapar förtroende och tillit och med sitt skarpsinne och driv får saker att hända.

 

Anja är även en mycket älskvärd person med en stor portion humor och alltid nära till skratt och en positiv kommentar.

 

Vi kommer sakna Anja oerhört mycket och det är ett stort kompetenstapp för föreningen som det kommer ta lång tid att fylla. Vi kan dock glädja oss åt att hon lovat att komma och hålla lite utbildningar hos oss så det ser vi fram emot!

 

Stort tack för all din tid och allt det engagemang du har lagt ner på Nikegymnasterna och vi önskar dig ett fortsatt underbart liv vad än du tänker hitta på."

 

Anja kommer, liksom Jazz, att tackas av personligen inom snar framtid vid ett lite roligare tillfälle än ett digitalt årsmöte :) Avtackningen av Jazz kommer i en egen artikel innan veckans slut. 

Årets Nikepersonlighet 2020
2021-04-16 13:16

Under årsmötet i onsdags meddelades det att årets Nikepersonlighet 2020 blev Hanna Heilig. Stort grattis Hanna! Nedan följer nomineringen:

 

Årets Nikepersonlighet 2020

GF Nikegymnasterna 

 

Hanna Heilig har varit aktiv som truppgymnast i föreningen sen 2015 och började som ledare i träningsgrupper under 2017. Sen dess har hon varit en av föreningens mest engagerade ledare med träningsgrupper på 4-12 år i Vidingsjöskolan och Änggårdsskolan. Hon har under ett par år pushat frågan om träning för barn med intellektuella funktionsnedsättningar och till vårterminen 2020 kunde vi äntligen tack vare Hannas driv starta upp föreningens första Alla kan gympa-grupp. Sen våren 2020 är hon även ledare i truppgruppen MT2.

 

Sen 2019 har Hanna även varit aktiv i barn och ungdomskommittén där hon engagerat sig lite extra i föreningens marknadsföringsaktiviteter. I kommittén är hon ansvarstagande och bidrar till gruppens starka samarbete.

 

Hanna har en förmåga att smitta av sin glädje och sitt lugn i gymnastikgrupperna vilket leder till att barnen lyssnar bra och träningarna blir effektiva och gymnastikrika. Vid gruppbesök har de grupper hon haft huvudansvar över alltid visat på väldigt god kvalité.

 

Hanna är utöver en mycket duktig ledare även engagerad i föreningen i stort och har hjärta för föreningens hela verksamhet – vilket ju är vad Nikepersonligheten handlar om; att se och verka för hela föreningen.

 

Stort grattis årets Nikepersonlighet 2020

Hanna Heilig

 

 

Om utmärkelsen Årets Nikepersonlighet

Utmräkelsen Årets Nikepersonlighet har genom åren getts till personer som på ett eller annat sätt har utmärkt sig genom excellent arbete och en fantastisk entusiasm för föreningen och dess medlemmar. Utan dessa eldsjälar skulle föreningen inte kunnat utvecklas till det den är idag och arbetet är självklart i en ständig process. 

 

Lista Årets Nikepersonlighet 1998-2020

2020: Hanna Heilig

2019: Ebba Brånby

2018: Jazz Westerberg 

2017: Daniel Mannerskog 

2016: Emmy Karlsson 

2015: Jenny Sjöberg 

2014: Karin Schröder 

2013: Ann-Margret Trobäck  

2012: Oskar Nylund 

2011: Anna Asratian 

2010: Christer Goldring 

2009: Kent Jönsson 

2008: Mats Hammar 

2007: Kent Jönsson 

2006: Hanna Fridström 

2005: Magnus Svensson 

2003: Karolina Starkenberg 

2002: Ann-Magret Trobäck 

2001: Josefin Linebäck 

2000: Sara Ring och Sara Dettervik 

1999: Andrea Nilsson 

1998: Anja Jakobsson 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
GF Nikegymnasterna, 15/11 11:10 
GF Nikegymnasterna, 28/10 15:42 
GF Nikegymnasterna, 28/09 14:46 
GF Nikegymnasterna, 23/08 09:40 
GF Nikegymnasterna, 18/05 08:26 
 
Samarbetspartners