SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Ledarplattformen!

I följande flikar hoppas vi att du kan hitta det mesta som berör ditt ledaruppdrag i Nikegymnasterna, både som breddledare och som tävlingsledare.  


Tänk på att du behöver vara inloggad som ledare för att komma åt alla flikar.


Saknar du något? Då är du varmt välkommen att höra av dig med feedback till oss på kansliet

Årets Nikepersonligheter 2023
2024-05-22 18:46

Årets Nikepersonligheter 2023

GF Nikegymnasterna

Vi vill ta detta tillfälle i akt att tacka två ledare för deras otroliga engagemang och dedikation till vår gymnastikförening, under alla dessa år. Sedan ni började har ni inte bara visat er talang och passion för gymnastiken, utan har även gått den extra milen genom att bli ledare och ta på er det stora ansvaret att utveckla och inspirera våra gymnaster.

 

Er drivkraft och glädje sprider sig inte bara till barnen och trupperna som ni handleder, utan hela föreningen har gynnats av er närvaro och ledarskap. Ni är förebilder och inspirationskällor för oss alla, och vi är oerhört tacksamma för allt ni gör för Nike.

 

Tack för att ni ständigt strävar efter att göra vårt föreningsliv bättre och för att ni är med och skapar minnen och upplevelser som våra gymnaster kommer att bära med sig för resten av sina liv. Ni är ovärderliga ledare i Nike-familjen och vi uppskattar er mer än ord kan uttrycka därför utnämns

 

Lina Westberg & Tova Winnerfeldt,

till årets Nikepersonligheter 2023

Julavslutning och Årets Nikepersonlighet 2022
2022-12-16 17:35

Vilken uppvisningsvecka det blev! ❤ 

 

Som pricken över i avslutades den med en härlig julavslutning för ledarna under fredagskvällen. Ledarna blev då avtackade för den här terminen och vi passade då även på att uppmärksamma några ledare lite extra för deras starka engagemang.

 

Först tackades Anna Jansson (truppgymnastik) och Maike Bensberg (artistisk gymnastik) med blomma för sitt fina engagemang för sina gymnaster och för deras insatser för sin disciplin. Båda tjejerna ser också och verkar för föreningen i stort och bygger broar över disciplinerna. Ett stort tack för ert stora och varma engagemang för föreningen Anna och Maike!

 

Det var många fina nomineringar till Årets Nikepersonlighet i år vilket var så härligt att få ta del av. Mycket fint av så många gymnaster, ledare och föräldrar att nominera de som de anser gör något extra för föreningen. I år fick vi med stor glädje dela ut årets Nikepersonlighet till vår Vendela Larsson som tackades med blommor och presentkort utefter följande motivering:

 

 

Årets Nikepersonlighet 2022

GF Nikegymnasterna

 

Årets Nikepersonlighet 2022 går till en ledare som under flera år haft ett mycket starkt engagemang i Nikegymnasterna.Under dessa år har hon engagerat sig i flera av föreningens discipliner och inte minst i föreningens uppvisningar där hon 2019 tog med oss på en fantastisk och välkoreograferad resa.

 

Den rytmiska gymnastiken är hennes ögonsten och under åren som gått har hon drivit på utvecklingen av disciplinens förutsättningar för bättre anpassad hall och redskap. Detta tillsammans med hennes mycket goda ledaregenskaper, samt höga kunskaps- och färdighetsnivå, har gett föreningens verksamhet i rytmisk gymnastik möjlighet till att expandera och utvecklas i rask takt.

 

Därutöver är hon välrepresenterad för den rytmiska gymnastiken även utanför föreningens gränser. Dels som domare ända upp till internationell nivå, dels som utbildare. Dessutom anlitas hon ofta av andra föreningar runtom i Sverige både för sin kunskap och för sitt trevliga bemötande och härliga personlighet.

 

Hennes starka engagemang, kreativitet och karisma är en stor inspirationskälla för föreningens gymnaster och ledare. En gymnastikens glädjespridare som ser alla i hallen och är en mycket uppskattad ledarkollega.

 

För hennes stora engagemang och förmåga att få alla gymnaster och ledarkollegor att växa utnämns

Vendela Larsson

till årets Nikepersonlighet 2022

2022-02-16 19:43
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
GF Nikegymnasterna, 19/06 10:38 
GF Nikegymnasterna, 11/06 12:09 
GF Nikegymnasterna, 22/05 14:11 
GF Nikegymnasterna, 14/05 16:49 
 
Ladda ner medlemsappen!
Samarbetspartners